Feriebolig i Bardolino ved Gardasjøen

Appartamenti Bellavista

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Appartamenti Bellavista har som sagt en fin beliggenhet omgitt av vakker natur. Her kan du koble fullstendig av og nyte ferien med herlige Gardasjøen kun et par kilometer unna. Dette er med andre ord den perfekte kombinasjonen for deg som vil oppleve Gardasjøen og dens omgivelser i eget tempo.

Utforsk området

Da du bor på innsjøens østre side har du flere spennende severdigheter tilgjengelige for fine dagsturer. Reiser du 5 km nordover kommer du blant annet til byen Garda med sin fine strandpromenade der du kan nyte en herlig feriepuls, gode drinker og vidunderlig iskrem. Malcesine (ca. 32 km) er kjent for sitt fine, lille sentrum og får du muligheten anbefaler vi absolutt å dra hit, kanskje for en god lunsj ved innsjøbredden.

Reiser du sørover (ca. 7 km) finner du idylliske Lazise som også frister med gode restauranter og en innbydende atmosfære. Sør for Lazise ligger barnas paradis: Gardaland. Et sted fylt med spennende aktiviteter for både store og små, der du lett kan tilbringe en hel dag.

Verona er en by du ikke bør gå glipp av, og i tillegg til Julies balkong byr byen på koselige gater, torg, vakker arena og en hel del shopping. Er du glad i vin kan du ta en runde bort til det verdenskjente vindistriktet Valpolicella, kjent for sine Amaroneviner og vingården Masi. Her kan du ta den tiden du trenger og besøke noen av vingårdene for å prøvesmake og kjøpe med deg godsakene hjem.

Les mer om Appartamenti Bellavista

Unn deg en herlig bassengdag

Selv om det er mer enn nok å se og gjøre rundt innsjøen kan det være deilig å bare "bli hjemme" en dag, senke tempoet og ta dagen som den kommer. Og dette gjør du best enten på din møblerte terrasse eller balkong, eller i en av solsengene som er utplasserte rundt bassengkanten der du også får utsikt over innsjøen.

Er du av den aktive sorten kan du ta lange, fine fotturer eller sykkelturer, spille bordtennis eller vanlig tennis, som ligger et par hundre meter unna. Barna kan boltre seg på lekeplassen der de også kan treffe nye lekekamerater. Du kan pakke bilen og ta en "stranddag", enten ved Spiaggia Punta Cornicello, Lido Holiday Beach eller Spiaggia Lido Mirabello. Disse bademulighetene finner du i og rundt Bardolino.

Når grillsulten melder seg

Da du bor i selvbetjente leiligheter kan du når som helst lage deg noe godt å spise, noe som er svært praktisk. Og skulle du få lyst på litt grillmat kan du ta med deg godsakene og traske bort til felles-grillområdet. Når du føler for å la noen andre stå for matlagingen kan du vende snuten mot Bardolino der du finner flere barer, pizzeriaer og restauranter å velge mellom (nærmeste ligger ca. 1,6 km unna). I Bardolino finner du det meste du måtte behøve under oppholdet, deriblant bank, apotek, bensinstasjon og dagligvarehandler.

Moderne leiligheter med balkong eller terrasse

Det er kun 12 leiligheter på Bellavista og de er alle innredet slik at du kan nyte en komfortabel ferie. De har alle en privat, møblert terrasse/balkong på fremsiden der du kan nyte utsiktene over det omkringliggende landskapet. De er også alle utstyrte med oppvaskmaskin, satellitt-tv, safe, aircondition, mikrobølgeovn og elektriske kokeplater.

Det er nødvendig med bil for å komme seg hit, og det er 1 gratis parkeringsplass per leilighet på stedet.

Leilighetene på Appartamenti Bellavista

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (Type B - første etasje)

Leilighetene er cirka 50 m² store og ligger i første etasje. De består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa til to personer, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med dusj og toalett. Leilighetene har private terrasser med bord og stoler.

Treromsleilighet med 4/5 soveplasser (Type B - to etasjer)

Leilighetene er cirka 50 m² store og er fordelt på to etasjer med inngang i første etasje. De består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa til to personer, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med dusj og toalett. Leilighetene har private terrasser med bord og stoler i første etasje og en balkong i andre etasje.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map