Feriehus og hoteller i Villastrada

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

De nærmeste store byene er Castiglione del Lago og Chiusi, begge er ca. 10 km unna i motsatt retning. Castiglione del Lago ligger ved Trasimenosjøen, hvor du kan dra på båtturer eller leie pedalbåter. Villa trada har en ideell beliggenhet for å utforske attraksjonene i både Toscana og Umbria.

For litt lengre dagsturer er Firenze og Roma innen rekkevidde, men du kan lett tilbringe hele ferien til å hengi deg til områder som grenser til natur og kultur. Det er, for eksempel hver dag markedsdag i en av de nærliggende landsbyene.

Til tross for sin beskjedne størrelse, er det et lite supermarked, postkontor, bank og en koselig bar som også lager god pizza i Villastrada. Men det rådes til å ha en bil tilgjengelig for å komme deg rundt på utflukter og større innkjøp.

Kart over Villastrada i Umbria

Du kan få en rask oversikt over byen og området nedenfor (klikk på kartet). Her kan du blant annet se beliggenheten av villaer og hoteller som vi tilbyr i dette området av Umbria.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Finn en feriebolig eller hotell i Villastrada

Ønsker du å oppleve ekte italiensk landsby sjarm i ferien din, er Villastrada et godt reisemål. Blant de hundrevis av nøye utvalgte hoteller, ferieleiligheter og villaer, som ligger i søkemotoren her på In-Italia Reiser, er det også svært mange i denne typen små, sjarmerende landsbyer.

Bruk søkemotoren på toppen av siden for å finne ledig overnatting i og rundt byen i ferienperioden din. Hvis det er en ferie på landet langt fra kjas og mas du drømmer om, er det også verdt å vurdere en ferie på en agriturismo i Umbria. Her har du fortsatt gode muligheter til å krydre ferien din med spennende dagsturer til historiske byer og severdigheter.

Les mer om Villastrada

Sjul teksten
 
 
search map