Hotell i Trevi i Umbria

Antica Dimora alla Rocca

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Trevi er en fin, liten by som klatrer oppover bakken og der kirken ruver i midten og speider ut over det vakre landskapet. Her, midt i smørøyet, ligger dette sjarmerende, lille hotellet med sine 34 rom. Til tross for den sentrale beliggenheten har hotellet et lite basseng og egen restaurant.

Nyt kaffen på terrassen

Bygningen er fra 1700-tallet og det trivelige interiøret byr på pene fresker og en historisk atmosfære. De tre eierne, som overtok hotellet i 2012, har satt sitt preg på stedet og gjør alt de kan for at deres gjester skal føle seg velkomne. Her er det en restaurant som heter La Prepositura som serverer lokale spesialiteter fra Umbria. Hotellet har også en bar med "Happy Hour" der du kan bestille gode drinker og lettere snacks. I sommerhalvåret serveres frokostbufféten ute på terrassen og hva er vel bedre enn å starte dagen med en god kopp kaffe ute i den friske luften? Antica Dimora alla Rocca har en hovedbygning og et anneks, og det er ved annekset du finner det lille bassenget - som for øvrig er oppvarmet, noe som er deilig når du reiser på begynnelsen og slutten av sommeren.

Les mer om Antica Dimora alla Rocca

Du er omgitt av historie

Det er ikke bare hotellet som oser historie, for her er du omgitt av historiske bygninger hvor enn du snur deg. Trevi, som tilhører Perugia-provinsen, har nemlig en svært lang historie og innenfor bymurene fra middelalderen kan du absorbere den umiskjennelige atmosfæren som oppstår i godt bevarte byer med mye sjel. I tillegg til den hyggelige stemningen er det flere restauranter (og pizzeriaer) å velge mellom her. Fra hotellet er det kun 70 meter til Piazza Mazzini og til byens kirke og "kjerne" tar det 1 minutt å gå. I Trevi er det også bank, postkontor, matbutikk, bar og en turistinformasjon der du kan få tips og råd om hva du kan se og gjøre. På forespørsel og mot betaling kan du leie sykkel på stedet.

Begi deg ut på eventyr

Men det er ikke bare i Trevi du kan oppleve det historiske suset for Umbria er en region som byr på mange spennende severdigheter. En av regionens mest kjente byer er Assisi og dit tar det ca. en halvtime å kjøre (ca. 32 km). Spoleto og Perugia ligger henholdsvis ca. 20 og 45 minutter unna, bare for å nevne noen av de mange vidunderlige stedene Umbria byr på.

Moderne bekvemmeligheter

Rommene kan ligge i hovedbygningen eller i annekset. Selv om rommene er innredet med antikke møbler har de den komforten du behøver for å trives. En del rom har skråtak, synlige takbjelker og de høyest oppe kan ha takvindu. Alle rommene er utstyrte med dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, minibar, satellitt-tv, telefon, internettilkobling og privat bad med dusj/badekar.

Les om rommene på Antica Dimora alla Rocca

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Antica Dimora alla Rocca

Les personlige anmeldelser av Antica Dimora alla Rocca som ligger i Umbria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Antica Dimora alla Rocca. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Antica Dimora alla Rocca

Les mer
 
search map