Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den klassiske middelalderbyen Trevi ligger mellom Spoleto og Assisi, og selv om byen ikke er så stor våkner den til liv i sommerhalvåret og da de forskjellige festivalene blir arrangert her. Det kan være litt tungt å traske rundt i den idylliske, lille byen, men det er utvilsomt verdt det. Byen utstråler sjarm og skjønnhet, og du kan ikke annet enn å undre på hvorfor ikke flere turister finner veien hit. For deg som er interessert i vin kan det være kjekt å vite at byen ligger ved Montefalco, som produserer noen av verdens beste viner.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Få en av Umbrias beste utsikter fra Trevi

Trevi ligger på en bakketopp og byr på en av de beste utsiktene i Umbria da du kan se nesten 50 km bort. Men byen byr ikke bare på utsikter, du finner også severdigheter som Duomo Sant'Emiliano, middelalderkirken Madonna delle Lacrime, middelalderklosteret San Pietro in Bovara og Santo Stefano in Manciano-klosteret - bare for å nevne noe.

Les mer om Trevi

Sjul teksten
 
 
search map