Agriturismo i Torgiano i Umbria

Agriturismo Miralduolo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Agriturismo Miralduolo ligger på landet i kort avstand fra Umbrias mest spennende middelalderbyer. Herfra kommer du deg fort til Perugia, Assisi, Gubbio, Spoleto, Todi Trasimenersjøen osv. Du bor på en slette ved Torgiano, men utsikten er langt fra å være kjedelig, der du kan se både deler av Perugia og Torgiano.

Basseng med tilhørende hage

Gården ligger på en 130 hektar jord hvor det dyrkes korn og grønnsaker. Gården har også en beskjeden olivenproduksjon. Eiendommen er stor, men alle leilighetene ligger samlet i et bondehus fra midten av 1800-tallet og i de tilhørende annekser, som engang ble brukt til tørring av tobakk, som ble produsert i store mengder rundt her. Ved huset og anneksene er det et deilig basseng med tilhørende hage, hvor du finner både solsenger og parasoller samt god plass til barna.

Les mer om Agriturismo Miralduolo

Romslige leiligheter

Huset og anneksene ble oppusset uten å endre på den opprinnelige strukturen. Alle leilighetene har virkelig god plass. Stuene er ofte store og det samme gjelder soverommene. De 8 leilighetene har tv, peis og et eget uteområde med bord og stoler. Ved husene er det en stor resepsjon som fungerer godt som en felles stue om det skulle være vått ute og passer godt til felles arrangementer. Nærmeste restaurant med typisk regional mat ligger ca. 2 km fra gården.

Les om leilighetene på Agriturismo Miralduolo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map