Feriehus og hoteller i Norcia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Spesialiteter

Gourmeter får nok vann i munnen når de hører Norcia, for byen er hovedsakelig kjent for sine fine trøfler, sitt gode svinekjøtt og vilsvinkjøtt, samt sin fremragende sjokolademaker. I tillegg er det en hyggelig by med flere interessante severdigheter, så her skal det godt gjøres å mistrives.

Kart over Norcia

Klikk på kartet hvis du vil zoome inn og ut for å få et overblikk over byen, hotellene og severdighetene i denne delen av Umbria.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Rester av festningsmurene

Norcias historie går langt tilbake, og allerede under det Romerske Imperiet hadde byen fått solide festningsmurer. Men disse var visst så umoderne at man erstattet dem med nyere modeller på 1300-tallet. Disse murene kan fortsatt sees flere steder i dag, men siden byen har måttet gjennomleve mange jordskjelv de siste århundrene er den langt fra like hel.

Les mer om Norcia

Opplev den gode stemningen

Til tross for naturkreftenes herjing er Norcia en veldig hyggelig by som ikke har blitt like sterkt preget av turismens krefter som mange andre umbriske byer. Det kommer mange gjester til byen, men de fleste er romere som stikker av fra storbyen i ny og ne. Spaser gjennom gatene blant de vakre bygningene fra Middelalderen og kjenn på den herlige stemningen, eller dra på utflukter til de billedskjønne fossefallene Cascata delle Marmore, den imponerende nasjonalparken Parco Nazionale dei Monti Sibellini og nærliggende byer som Spoleto, Todi, Narno og så videre. 

"Skogens frukter"

Det skorter ikke på gode innkjøpsmuligheter i byen hvis du er på jakt etter noen av de kjøttpålegg-varene som på italiensk har gjort ordet norcino synonymt med en håndverksslakter, i tillegg til å bety en innbygger i Norcia.  Dette håndverket kan du selvfølgelig også nyte godt av på byens restauranter, der du også vil finne "skogens frukter" (villsvinkjøtt, sopp og vilt) - tilberedt på best mulig vis.

Håndplukkede feriehus i Norcia

Stemningsfulle, små middelalderbyer der du kan oppleve det gamle Italia er en av våre spesialiteter. Vi har håndplukket de beste feriehusene slik at du bare trenger å velge den typen som passer best til dine behov. Skal du for eksempel på en romantisk ferie for to kan et hyggelig bed and breakfast være et ypperlig valg. Planlegger du en ferie med en større gruppe, for eksempel flere generasjoner av familien, kan det heller være en perfekt sjanse til å leie en hel villa for dere selv. Mulighetene er mange.

Bruk søkemotoren øverst her på siden for å se hvilke feriehus vi kan tilby i Norcia. Finner du ikke noe her som lever opp til dine feriedrømmer er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi har helt sikkert noe i programmet som passer perfekt for deg!

Flyplasser og transport

Nærmeste flyplass ligger ved Perugia. Denne forholdsvis lille flyplassen betjenes hovedsakelig av Ryanair, som i skrivende stund ikke har direkte ruter hit fra norske flyplasser. Det er til gjengjeld vanligvis gode muligheter for å komme seg fra flyplassene ved Roma, som til tross for avstandene på et par hundre kilometer også er en mulighet. Det er i prinsippet mulig å komme seg til Norcia fra flyplassen med offentlig transport, men det kjappeste og mest komfortable er i de fleste tilfellene å leie en bil. Det er som regel det vi anbefaler våre gjester, da bilen også gir mer frihet til å dra på oppdagelsesferder i regionen. 

Bestill en pakkereise til Norcia i Umbria

Du kan enkelt bestille hele din ferie her hos In-Italia Reiser. Finner du et feriehus kan du også bestille flybilletter og evt. leiebil samtidig. Det er både lettere enn å skulle sette sammen de enkelte delene av ferien hver for seg, og mer trygt da pakkereisene hos oss naturligvis er dekket av Reisegarantifondet og pakkereiseloven. 

Finn din pakkereise til Umbria med opphold og fly

Lokale linker

Byens offisielle hjemmeside (italiensk)

Sjul teksten
 
 
search map