Feriebolig i Marsciano i Umbria

La Cascina Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Denne lille innkvarteringen tilbyr totalt syv leiligheter med mulighet til å leie hele herligheten. I tillegg til leilighetene er det et felleshus med kjøkken, TV og lesehjørne hvor du kan slappe av med en bok. Dette er stedet for deg som ønsker å feriere i fred og bedagelighet.

Roligt, grønnt og vakkert

Selv om hagen ikke er så stor, ca. 2.000 kvadratmeter, er her likevel plass til en lekeplass for de minste gjestene, samt et utendørsbasseng, slik at du har mulighet til å sole deg og svømme.

Det er et felles vaskerom, og skulle "Grill-Bill" komme inn, kan du bruke den felles grillen til formålet. Rundt deg strekker det grønne landskapet seg og alt er veldig fredelig. De lave, sjarmerende steinhusene passer inn i omgivelsene og det er her du finner leilighetene.

Les mer om La Cascina Resort

Du kan dra på oppdagelse

På La Cascina Resort har du en god base for utflukter. Til Perugia har du bare ca. 24 km, som er veldig fint, ettersom du har et rikt utvalg i Perugia - her snakker vi ikke bare gode restauranter med uteservering. Andre steder som du ikke bør gå glipp av er Spello, Spoleto, Gubbio, Assisi og Todi for å nevne noen. Turen til Lake Trasimeno tar ca. ½ time (28 km) og grensen til Toscana er ca. 1 time unna med bil.

Rundt regionen er det flere innbydende vingårder som du kan besøke, en av dem har du ca. 2 km unna og en annen ca. 3 km unna. For å komme til en matbutikk hvor du kan handle forskjellige hjemmelagede delikatesser med deg hjem, er det ca. 7 km. Legger du til noen kilometer, kommer du til Marsciano, som har større supermarkeder, barer, restauranter, apotek, banker, kiosker og noen små butikker.

Rustikk stil med sjarm

Det er lett å finne seg til rette på La Cascina Resort. Selv om både husene og innredningen er rustikke, som det burde være på landsbygda, er det fortsatt mye sjarm og eleganse. Her er det brukt mye stein og tre i interiøret samt utvendig. Hver leilighet har en overbygd veranda hvor du kan slappe av. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok, hvor du har kokeplater, mikrobølgeovn og kjøleskap med fryser. I tillegg er det en TV og gratis Wi-Fi (max 5 GB).

Vi kan tilby to leiligheter med mulighet til å be om hele eiendommen. Du vil da ha alle leilighetene og tilgang til privat basseng, 5 dobbeltrom, 3 fellesrom med kjøkkenhjørner, 3 bad samt felleshuset hvor du har kjøkken m.m.

Leilighetene på La Cascina Resort

Leilighet m. 1 soverom og overbygd terrasse

Liten stue med kjøkkenkrok (kjøleskap med fryser) og sovesofa, soverom med 2 soveplasser, bad med dusj. Ca. 40 kvm.

Leilighet m. 2 soverom og overbygd terrasse

Liten stue med kjøkkenkrok (kjøleskap med fryser) og sovesofa, soverom med 2 soveplasser, bad med dusj. Ca. 70 kvm.

Hele huset m. 14 soveplasser

Bestiller du hele huset, får du 5 soverom og to sovesofaer for totalt 10 + 4 personer. I tillegg til fellesrom med kjøkken, privat basseng og parkering.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map