Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mest populære byer og områder

Vi må være i Toscana, tenker du nok. Men nei, ikke helt. For det finnes en region i Italia der det om mulig er enda mer idyllisk og rustikt ute på landet, og der kulturskattene fra tidligere tider står tett i tett: Umbria, som også kalles "Italias grønne hjerte". 

Få fornyet energi på en agriturismo

Her kan du unne deg den perfekte bondegårdsferien med din partner eller med hele familien på en av de mange pent beliggende og gjestfrie agriturismoene In-Italia samarbeider med. En ferie der du ikke behøver å gå på kompromiss med komforten, men samtidig kommer deg langt vekk fra hverdagens stress og byens larm. Du får koblet helt av i harmoni med landskapet rundt deg, og barna har god plass til å boltre seg på. Samtidig kan du variere dagene dine med dagsturer til noen av de mange historiske byene og severdighetene du kan oppleve i Umbria. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Umbrias historiske skatter

Å si at Umbria har mye å by på er en underdrivelse. Ikke bare fordi regionen på mange måter minner om det nærliggende Toscana, som naturlig nok er så berømt og elsket. Faktisk omtales Umbria ofte som "Toscanas lillebror". Men det er ikke helt rettferdig, for det er mange selvstendige grunner til å reise til Umbria. En av dem er hovedstaden Perugia, som er en spesielt vakker og velbevart, erkeitalienske middelalderlandsby som blant annet rommer et av Europas eldste universiteter. Bare en kort kjøretur fra Perugia ligger den minst like berømte, historiske byen Assisi, og når du har utforsket den rike historien i helgenen Frank av Assisis fødeby, kan du kaste deg over naturens vidundere i den vakre regionalparken Mount Subasio. 

Ferie i Umbria = god mat

En annen god grunn til å dra på ferie i Umbria er den lekre, solide bondekosten som serveres på de mange hyggelige, lokale restaurantene spredt utover regionen. Umbriske kokker er kjente for å ta regional stolthet meget alvorlig, og du vil nesten alltid oppleve at de benytter seg av meget ferske og velsmakende råvarer, som ofte er dyrket i lokalområdet. Her står kjøtt, pølse, skinke og fersk pasta i sentrum for den meget typisk italienske, men samtidig regionalt karakteristiske maten du får servert - med et glass god, umbrisk vin til, naturligvis.

Agriturismo-ferie i Umbria gir deg mange muligheter

Og la oss ikke glemme den fredelige stillheten ute på landet, kun forstyrret av gresshoppenes sang og sauebjellenes klirring. Den opplever du naturligvis best hvis du tilbringer ferien på en agriturismo. Her kan hele familien nyte livet og hverandres selskap helt uforstyrret. Mange agriturismoer er også perfekte steder å unne seg en romantisk parferie. En del har restauranter, og du finner dessuten nesten alltid en lokal restaurant innenfor gangavstand eller kort kjøreavstand. På noen av de agriturismoene vi samarbeider med har du mulighet for å låne eller leie sykler. Det er ofte en god måte å utforske ikke bare det vakre landskapet, men også de små, historiske landsbyene som pryder Umbrias bakketopper. Du vil ofte bo relativt tett på flere slike severdige småbyer når du drar på gårdsferie i Italia. 

Tre utvalgte agriturismoer i Umbria:

Agriturismo Pugnano Alto
Velstelt og avslappet Agriturismo med kort avstand til Toscana og mange av Umbrias interessante byer.  

Agriturismo Nestore
Autentisk og komfortabel Agriturismo i Umbria med fin beliggenhet tett på Umbertide. Det er basseng og restaurant på stedet, samt en fremragende utsikt. 

Agriturismo Miralduolo
Barnevennlig og romslig Agriturismo like ved elva Tiberen. Fine leiligheter med eget uteområde og lekkert basseng som skapt for varme solskinnsdager. Fin beliggenhet dersom du vil dra på utflukter.

Søker du på hjemmesiden vår finner du raskt ut at vi har enda flere agriturismoer å tilby enn kun de nevnte ovenfor. In-Italia gir deg gjerne gode råd og tips til agriturismoferien din i Umbria eller resten av Italia. 

 
search map