Agriturismo i Volterra i Toscana

Villa Opera

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Opera ligger ca 3 km fra Volterra, en middelalderby full av stemning med et stort utvalg av spisesteder, og uttallige utstillinger av håndverk i alabaster. Innkjøpsmuligheter savnes det ikke her i byen.

Vingård med olivenolje-produksjon

Gården stammer fra 1700-tallet og på dens jord produseres både vin og olivenolje, som naturligvis kan smakes og kjøpes på stedets resepsjon. Her dyrkes de tradisjonelle toscanske druer som Sangiovese, Trebbiano, Malvasia Toscana og den sorte Canaiolo. Olivenoljen er kaldpresset, noe den skal være for å få en olje av høy kvalitet.

Les mer om Villa Opera

Slapp av ved hagen og bassenget

På gården finnes dessuten et svømmebasseng omkranset av oliventrær, solsenger og parasoller samt utsikt over dalen. En stor hage med grillfasiliteter og hagemøbler står til rådighet for gjestene. Det skal nevnes at det er en vei bak gården, men det er ikke behov for å engste seg for støy, da det kun er snakk om en liten asfaltert vei, som nesten kun benyttes av de lokale som bor på denne siden av fjellet. Hvis stranden skulle friste, er det ca. 45 km til de gode sandstrendene ved Marina di Cecina.

Ferieleiligheter til både bar og familier

Samtlige ni leiligheter er godt innredet og her finnes telefon, tv samt kjøkken med kjøleskap og selvstendig varmeanlegg til de kalde måndenen. Det er også gratis trådløs internett i resepsjonsområdet.

Les om leilighetene på Villa Opera

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map