Villa i Volterra i Toscana

Villa Fraggina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Tilbring ferien noen få kilometer utenfor det historiske sentrum av den berømte middelalderbyen Volterra, og forelsk deg i de toskanske åsene, som strekker seg til det uendelige.

Bo i naturens mesterverk

De to kilometrene med grusvei fra hovedveien vil lede deg til Villa Fraggina. Jo mer du nærmer villaen, jo mer får du følelsen av å tre inn i et naturlig mesterverk mellom fargerike åser og frodige vinranker. Gjør det vakre steinhuset til ditt feriehjem, og slapp av med familien mens dere beundrer utsikten over det pittoreske landskapet i Volterra.

Toskansk tradisjon og moderne komfort

Ta en titt på panoramautsiktene som synes fra bassenget og terrassene, før du åpner døren til huset og oppdager et gjennomført interiør der det er lagt omsorg i hver detalj. Utenfor huset med steinfasader (svært typisk for denne regionen) finner du et nikk til regionale tradisjoner, til historien om det toskanske familielivet. Inne har tiden stått stille med buer, peis, trebjelker og steinveggseksjoner, alt i perfekt harmoni med moderne møbler som sammen danner en innbydende og lys kokong.

Infinity-pool og middag under åpen himmel

Til tross for skjønnheten innendørs kan du være sikker på at du kommer til å tilbringe mesteparten av tiden i hagen, ved bassenget eller på terrassen i skyggen. Det endeløse infinity-bassenget vil gi deg følelsen av å svømme i et hav midt i solfylte Toscanas åser. Om kvelden, når gresshoppene begynner sine konserter, kan dere samles under taket på terrassen og spise deilig mat i ro og fred.

En dukkert i det lokale kjøkkenet

Prøv deg på lokale retter takket være de mange kjøkkenfasilitetene. Kjøp en kurv med lokale produkter på nærmeste supermarked (ca. 4 km) eller i Volterras små butikker, og imponer familien med smaken av regionale ingredienser. Vekk for eksempel smaksløkene med autentisk, lokal olivenolje. Gå heller ikke glipp av et par kvelder på restaurant i koselige Volterra, der dere får servert lokale spesialiteter. Du må kjøre for å komme til de nærmeste restaurantene.

Villaen på Villa Fraggina

Villa med 4/6 soveplasser

Villaen er delt på to nivåer. I første etasje er en stor stue med dobbeltsovesofa (maks. barn 14 år), en spisestue, og et kjøkken med gasskomfyr, stekeovn, oppvaskmaskin, brødrister og vannkoker. Det er også et toalett her. I andre etasje, som nås via en trapp, finner du to doble soverom med tilstøtende bad. Rommene har både aircondition og myggnett, samt panoramautsikt over åsene.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map