Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Volterra er en populær destinasjon for turister, men her finner du ikke de samme turistmassene som ofte er tilstede i andre toscanske byer som Firenze, Siena, Lucca og Pisa. Om kvelden har de fleste dagturistene forlatt byen, da du bare finner 3 hoteller innenfor bymurene i Volterra. Byen har imidlertid 25 restauranter og like mange kafeer, så her har du mye å velge i.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bo nær Volterra

Derfor har vi valgt noen velplasserte overnattingssteder rett utenfor Volterra, slik at du kan bo i naturskjønne omgivelser og enkelt besøke denne fantastiske historiske byen samt mange andre i området. Fra Volterra kan du f.eks. nå San Gimignano med en 30 minutters kjøretur, og mellom de to byene vil du finne mange like imponerende, men mindre, historiske landsbyer.

Les mer om Volterra

Verdt å se i Volterra

Det første som vil fange interessen din når du nærmer deg denne magiske middelalderplassen er bymuren som rammer inn byen med dens massive port Porta all'Arco, bygd av vulkanske stener fra det 4. århundre f.Kr. Når du er innenfor bymurene bør du besøke katedralen med dens flotte prekestol og alter. Deretter kanskje du vandrer til Det romerske teateret fra det 10. århundre. Herfra har du en fantastisk utsikt. Byen har et imponerende rådhus kalt Palazzo dei Priori, som sannsynligvis er det eldste i Toscana og hvis design inspirerte Palazzo Vecchio i Firenze.

Besøk det imponerende museet for etruskisk kunst

Dette stedet er fyllt med etruskisk kunst og er et av de beste stedene i Europa for å oppleve kunsten fra denne imponerende perioden. Det er en inngangsbillett på €8 i museet, men det er verdt det, og billetten gir deg også adgang til di Arte Sacra) som viser mange religiøse arbeider og Pinacoteca som er et palass fra det 14. århundre fyllt med flotte malerier. Merk at alle disse museene er stengt mellom november og mars.


Finn din ferieovernatting nær Volterra

Du kan søke gjennom vårt håndplukkede utvalg av leiligheter, hoteller og villager rundt Volterra ved å bruke søkemotoren på toppen av siden. Du kan også kontakte oss for hjelp ved å sende oss en epost fra kontaktlenken på toppen av siden, ringe nummeret oppført til høyre på siden, eller bruk chat-muligheten ned til venstre. Med over 15 års erfaring med Italiareiser hjelper vi deg gjerne til en vellykket ferie i Italia.

Sjul teksten
 
 
search map