Lei en Villa i Toscana

Villa Angelica Agriturismo le Querciole I Veroni Villa i Chiaraluna
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Populære villaer i Toscana

[tilkoblinger]

Når du leier en villa i Toscana vil du som oftest kunne slappe av i omgivelser som lover 100% privatliv, samtidig som du kan nyte godt av alt Toscana har å by på av opplevelser. I egen villa får du også fordelen av at hvis reisefølget ditt tilsvarer villaens kapasitet, vil den samlede prisen per person ikke bli stort høyere enn et opphold på mer tradisjonelle ferisentre eller leilighetskomplekser.

Hos In-Italia har vi formidlet villaer i Toscana siden 1999 og alle våre boliger er nøye utvalgt og håndplukkede så de passer til våre skandinaviske gjester. Mange av villaene er velegnede til barnefamilier da de kommer med eget svømmebasseng, mens andre igjen er tilpasset et voksent publikum som prioriterer høy kvalitet og suveren beliggenhet.

Vi hjelper deg gjerne med å tilpasse et individuelt tilbud på en villaferie i Toscana. Ring eller skriv til en av våre reisekonsulenter og få råd og veiledning så du kan ta best mulige avgjørelser, og få planlagt en fantastisk ferie. Du kan selvsagt også bestille selv hvis du foretrekker det.

Er du f.eks. på utkikk etter en villa i Toscana med basseng er det bare å bruke søkemotoren ovenfor, og deretter tilpasse søket med filteret på venstre side slik at du kun ser villaer med tilhørende svømmebasseng. Noen ganger har du muligheten til å leie en del av huset som dere dermed deler med andre, alt etter hvor mange dere er som reiser sammen.

Villaferie er en meget populær reiseform i forbindelse med store familiebegivenheter, som f.eks. sølvbryllup, gullbryllup, runde bursdager og mye annet. Her kan dere ofte få god hjelp av verten til å sette i gang passende aktiviteter og skape en perfekt ramme rundt dette høydepunktet i livet - en begivenhet som kanskje aldri kommer igjen.

 
search map