Anmeldelser av Grand Hotel Principe di Piemonte

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Grand Hotel Principe di Piemonte

Les personlige anmeldelser av Grand Hotel Principe di Piemonte som ligger i Toscana. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Grand Hotel Principe di Piemonte. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Grand Hotel Principe di Piemonte

Viareggio som feriedestinasjon

Grand Hotel Principe di Piemonte
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Grand Hotel Principe di Piemonte
Dobbeltrom (classic)
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2019
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Hotell i særklasse med det lille ekstra.

Eldre flott hotell med elegant preg. Meget god service i alle avdelinger, vi ble veldig godt tatt vare på. Deilig SPA inkludert og flott basseng på taket med bar og utsikt. Fantastisk frokostbuffet og god middag. Luksusfølelse.
Hotellet ligger perfekt til iforhold til spaserturer langs promenaden og stranden. Mye og oppleve i nærområdet. Fint utgangspunkt for dagstur til Chinque Terre som bør oppleves og mange eldre byer som kan besøkes i nærområdet.

Viareggio som feriedestinasjon

Flere restauranter å velge i langs promenaden sydover fra hotellet. I enden møter man en kanal hvor lokale fiskebåter selger fisk og det er 2 mindre båter som selger veldig gode sjømatretter, bare å velge fra bildemenyene.
Vi hadde leiebil fra flyplassen til en rimelig pris og hadde flere dagsutflukter til nærliggende områder. Pietrasanta en småby 8 km mot fjellene hadde ett koselig gammelt sentrum, torvet hadde flere uterestauranter og nærhet til museer som blant annet inneholdt kopier av kjente skulpturer og slepne stenskulpturer. Byen ble grunnlagt i 1255.
Vi besøkte også Ameglia og Castello di Ameglia som ligger 45 km nordover og litt opp i fjellet. Fantastisk med små trange gater mellom husene man kan gå rundt og forundres over hvordan denne gamle byen er bygd. Det var ingen serveringsteder eller toalett der, men ett lite hostel.
Vi besøkte også Cinque Terre ( 5 landsbyer som ligger ut på klippekantene mot sjøen). Her må man beregne seg god tid og skal man gå mellom landbyene på stiene langs kysten trenger man nok mer enn en dag. Vi kjørte bilen til La Spezia, parkerte i parkeringshuset på jernbanestasjonen og kjøpte dagskort( 16 EURO) for lokaltoget som stopper ved hver by. Veldig greit, men vær forberedt på mye folk i landsbyene og på toget. Det går også å ta toget fra Viareggio til La Spezia og bytte til lokaltog der.

Grand Hotel Principe di Piemonte
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Grand Hotel Principe di Piemonte
Classic-rom
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Bilder

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2017
Antall reisende 2 voksne
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map