Hotell i Viareggio i Toscana

Grand Hotel Principe di Piemonte

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Tilbring en uforglemmelig strandferie i det legendariske Grand Hotel Principe di Piemonte som har blitt bygget i tjueårene og som har klart å beholde sin originalitet gjennom årene.

Tillat deg selv en ferie i internasjonal berømmelse

Når du ankommer Grand Hotel Principe di Piemonte som het Velg Palace i tjueårene, kan du i første omgang nøye beundre den omhyggelig restaurerte fassaden. Hotellet har alltid vært et tilholdssted for aristokrater, intellektuelle, kunstnere og kjente filmprodusenter, takket være sin elegante og fantasifulle atmosfære. Tilbring ferie din på Grand Hotel Principe di Piemonte som en av de mest eksklusive og mest raffinerte hotellene i verden.

Nyt middagen mens solen går ned

Spis en romantisk middag med direkte havutsikt fra terrassen på Restaurant 'Piccolo Principe ". Restaurantens elegant atmosfære, sin praktfulle retter og en omfattende vinliste, frister ikke bare hotellets gjester.

Reserver din egen strandplass

Sol deg på stranden eller ved saltvannsbassenget som også tilbyr undervannsmassasje og slappe av i vakre lenestoler mens du nyter en kald drink i hotellets bar.

La deg bli skjemt bort i hotellets velværeområde

Ta noen timer ut av kalenderern og slappe av i Grand Hotel Principe di Piemontes spa-område. Få en god massasje, besøk badstuen og treningssenteret, bestill deg en deilig skjønnhetsbehandling.

Eksepsjonell beliggenhet

Hvis du velger å bo på dette eksklusive, berømte hotellet, kan du dra nytte av den super sentrale beliggenheten i midten av Viareggio og nærhet til sjøen. Ta en shoppingtur, og se på de mange butikkene hvor du kan finne et bredt spekter av alle kjente italienske designermerker. Kjøp noen av de lokale spesialiteter og ta en pause i en av de mange restaurantene.

Valget er fritt: Dobbeltrom eller Suite? Med balkong med og utsikt over havet?

Grand Hotel Principe di Piemonte har 106 individuelt innredede rom i forskjellige kategorier, fordelt over 5 etasjer. Alle rommene er smakfullt innredet og har en fantastisk utsikt. Alle har også wifi og satellitt-TV. Badene har vakre marmorfliser, enten dusj eller badekar med toalett.

Planlegg en romantisk ferie i Grand Hotel Principe di Piemonte, hvor du helt sikkert vil oppleve en uforglemmelig, eksklusive strandferie.

Les om rommene på Grand Hotel Principe di Piemonte

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map