Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

"Går man en tur i de temmelig miserable gater i Viareggio, kan man føle at det gradvis forfaller tiår for tiår det som engang var "den store gamle damen" blant italienske badebyer. Hennes blomstringstid var rundt århundreskifte, da de fleste av de bemerkelsesverdige flotte Art Nouveau hotellene og casinoene ble bygget".

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Sånn innledet Leslie Forbes sin beskrivelse av den kjente badebyen i sin koke- og reisebok "Et bord i Toscana" (Gyldendal 1988). Hun fortsetter med å beskrive hvordan senere tids arkitektur på ingen måte kan leve opp til stilen fra La Belle Époque, noe vi er helt enige i. Men, hennes beskrivelse av Viareggio som en trist by er litt mer diskutabelt. Faktisk er Viareggio den dag idag et meget besøkt sted for badegjester fra inn- og utland, og i februar arrangerer de Italias største karneval. I februar vil du oppleve lyden av sydamerikansk og italiensk musikk som strømmer ut fra de mange opptog, og et mylder av folk i fantastiske kostymer.

Les mer om Viareggio

Fra Viareggio har du gode muligheter til å besøke marmorfjellene ved Carrara og Ligurias østlige del, blant annet det naturskjønne området som heter Le Cinque Terre, hvor det er forbudt med biltrafikk. Men også kulturbyene Pisa og Lucca ligger rett ved, så du behøver ikke å ligge på stranden hele tiden.

Hvordan komme dit

Pisa er nærmeste flyplass, og derfra kan du enkelt reise med bil, tog eller buss til Viareggio

Sjul teksten
 
 
search map