Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Landskap som tar pusten fra deg

Val d'Orcia ligger i regionen Toscana og strekker seg sør for Siena til Monte Amiata. Dette dalområdet er et klassisk eksempel på toscansk landskap, med endeløse bakker, sypressetrær, vin - kornåker og vannløp.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Geografisk historie og skikker


Den geografiske historien i området begynte for 5 milioner år siden, da havet trakk seg og etterlot seg et landskap av sand og leire, som det meste av området består av. Flere år senere dekket de to vulkanene Radicofani og Monte Amiata område med lava som senere ble til klipper. Innbyggerne i området har strevd etter å motstå presset for moderne utvikling og har beholdt gamle tradisjoner om bevarelsen av forholdet mellom mennesket og miljøet.

Les mer om Val d'Orcia

I Val d'Orcia produserer man flere kvalitetsprodukter innen gastronomi , som olivenolje, vin, ost, safran og honning. Landskapet er skildret på mange malerier fra renessansen og er dermed et typisk eksempel på renessansen. Maleriene viser spesielt landskap, hvor mennesker lever i harmoni med naturen

Verdt å se og hvorfor

I Val d'Orcia er det verdt å besøke landsbyene Pienza, Radicofani, Montalcino, Castiglion d'Orcia og kirkene St. Antimo, Spedaletto og St. Anna. Her er det mange fantastiske ruter å gå både til fots eller sykkel. Nettopp i dette område er kjente filmer som "Den engelske pasient", "Gladitoren" og "Livet er herlig" spilt inn.

Val d'Orcia kom i 2004 med på UNESCOs liste over kultur og bevaringsverdige steder og er anerkjent for å ha et av de fineste landskapene på jorden.

Sjul teksten
 
 
search map