Feriebolig i Vada i Toscana

Villaggio Rosa dei Venti

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villaggio Rosa dei Venti, som ble oppført i 2008, ligger mindre enn en kilometer fra noen av Toscanas beste badestrender, nemlig sandstrendene sør for Vada. Her er det lagt opp til badeferie med stor B, men det er heller ikke langt til mange av Toscanas berømte kulturbyer, så du har mulighet til å finne på litt av hvert når du bor her.

Leiligheter med hage og internettilgang

Stedet tilbyr 55 leiligheter, som hver har deres egen lille hage med hagemøbler, samt mulighet for internettilgang i leilighetene (mot avgift). På Villaggio Rosa dei Venti finner dere dessuten resepsjon, parkeringsplass, bar, lekeplass, myntvaskeri, treningsrom og sportsbane (kan brukes til tennis eller minifotball).

Hunden din er velkommen

Som noe helt nytt har hotellet bygget en inngjerdet hundegård der det er plass til at du kan sitte her mens hunden din hygger seg. Det er herlig, og området er svært fint - ingen tvil om at både hund og eier kommer til å bli fornøyde.

Les mer om Villaggio Rosa dei Venti

Lekkert basseng

Senk skuldrene ved kjempebassenget som har både spa-avdeling og barnebasseng. Det er solsenger ved bassenget, som for øvrig er åpent fra kl 08.00 til 20.00. Det er livreddere til stede, unntatt i tidsrommet 13.00 til 16.00, og badehette er påkrevd. På kvelden er det underholdning. Det finnes restaurant, pizzeria og supermarked omtrent 300 meter unna, og det er kun en liten kilometer til mange flere spisesteder.

Underholdning og moro

Ta plass i amfiteateret og la deg underholde av hotellets underholdnings-team. Send de små i miniklubben til all verdens aktiviteter eller sving dere i huskene på lekeplassen. Her finner du og din familie mange muligheter for å ha det kjekt sammen, og det er mange andre barn dine minste kan leke med.

Les om leilighetene på Villaggio Rosa dei Venti

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

Borgo il Poggetto

Casale Marittimo

search map