Feriebolig i Vada i Toscana

Residence Stella del Mare

Standard-leilighet Superior-leilighet Superior-leilighet Superior-leilighet
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dine barn vil ha muligheten til å kose seg på stranden ved bassenget eller på kveldene i hagen. I La Mazzanta og på Residence Stella del Mare finner du et bademiljø med god og livlig stemning i hele den perioden der skolene er stengt i Europa, altså fra slutten av juni til begynnelsen av september - og ellers rolige omgivelser i vår- og høst-månedene da dem som reiser uten barn kan ha glede av å bo så tett på havet.

Et godt sted for familier

Her får du og din familie god hjelp i resepsjonen. Du finner dessuten restaurant/pizzeria og bar på stedet, samt svømmebasseng og barnebasseng, liten lekeplass, parkeringsplass, privat strand med tilhørende strandvolleyball-bane, for ikke å glemme vaskeri (benyttes mot betaling). På stranden og ved bassenget er der på kvelden mini-klubb, og ulike former for underholdning, og derfor må det forventes litt "liv og glade dager" mens dette foregår.

Les mer om Residence Stella del Mare

Mange utflukter i området

Området er det ideelle utgangspunktet for deg som vil kombinere en badeferie med spennende utflukter til noen av Toscanas mest fantastiske byer. Både Firenze, Siena, Lucca og San Gimignano ligger i fornuftig kjøreavstand fra leilighetene, og øya Elba kan nås ganske enkelt fra havnen i Piombino, som ligger bare ca. en times kjøring fra stedet.

Ta plass i resepsjonen

Slå deg ned i hotellets resepsjon. Her kan du nemlig koble deg til det trådløse internettet mens du slapper av i de myke sofaene. Resepsjonen i seg selv er rett og slett lekker, og reisefølgets ungdommer vil nok ikke ha noe imot å henge her når sosiale medier skal oppdateres. Innredningen er en smule spesiell i ordets beste forstand - se selv når du kommer frem.

Et av de vakreste bassengområdene

Vi behøver nok ikke å si så mye mer enn "wow". Bassengområdet er fabelaktig, og du kan se frem til å tilbringe mange timer under en palme med en bok i hånden, og hvis det blir for varmt kan du ta en dukkert i det lekre bassenget. Vi ville hvert fall ikke hatt noe imot å bade i dette bassenget - hver dag, faktisk. Og skulle du trenge litt forandring er du jo kun et steinkast fra sandstranden og saltvannet.

Leiligheter med balkong - men av to forskjellige standarder (og dermed pris)

Leilighetskomplekset er nyrenovert. Det består av tre bygninger, og inneholder leiligheter med ett, to eller tre rom. Leilighetene er klassifisert som enten Standard eller Superior , og er alle utstyrt med klimaanlegg/aircondition, telefon, satellitt-TV, trådløst internett og balkong. Leiligheter av typen Superior er svært lyse og moderne, og har i tillegg oppvaskmaskin. Deres balkonger er også mer romslige enn dem som hører til Standard-leilighetene.

Les om leilighetene på Residence Stella del Mare

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Borgo il Poggetto

Casale Marittimo

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map