Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Nordmenns favoritt-region i Italia er utvilsomt Toscana, hvor de store opplevelsene står i kø. Bestill dine reiser hjemmefra, slik at alt er på plass før avreise. Det gir ro i magen og rolige forhold på destinasjonen. Sammen med Viator tilbyr vi et bredt utvalg av utflukter i Toscana, hvor kvaliteten er viktig, med god transport og dyktige, sertifiserte guider.

Du finner blant annet utflukter i Toscana hvor bussen eller toget er inkludert, men også byturer og muligheter for guidede sykkelturer. Du kan bestille billetter til ulike attraksjoner hvor du ellers vil oppleve lange køer i skranken.

>> Klikk her og se priser online på utflukter i Toscana og andre reisemål i Italia

Når du bestiller utflukter i Toscana her på siden, har du muligheten til å betale umiddelbart og sikre deg og ditt reisefølge en plass på ønsket utflukt. Dermed unngår du usikkerheten på reisen når det er avgjort på forhånd. Du trenger bare tenker på å ha med kontanter til evt. tipspenger og hvis ikke maten er inkludert underveis.

Ofte vil avhenting direkte på hotellet ditt være inkludert - husk å lese vilkårene nøye. Vi samarbeider med Viator,som er et datterselskap av Tripadvisor, for å tilby disse utflukterne. Vi ber deg være oppmerksom på at det er Viator som tilbyr utfluktene, og at In-Italia ikke kan holdes ansvarlig for disse, slik at du også må kontakte kundeservice på Viator hvis du har spørsmål om deres produkter.

 

Anbefalinger for deg

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilia

Villa I Poggioli

Ameglia, Liguria

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilia

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

search map