Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Nordmenns favoritt-region i Italia er utvilsomt Toscana, hvor de store opplevelsene står i kø. Bestill dine reiser hjemmefra, slik at alt er på plass før avreise. Det gir ro i magen og rolige forhold på destinasjonen. Sammen med Viator tilbyr vi et bredt utvalg av utflukter i Toscana, hvor kvaliteten er viktig, med god transport og dyktige, sertifiserte guider.

Du finner blant annet utflukter i Toscana hvor bussen eller toget er inkludert, men også byturer og muligheter for guidede sykkelturer. Du kan bestille billetter til ulike attraksjoner hvor du ellers vil oppleve lange køer i skranken.

>> Klikk her og se priser online på utflukter i Toscana og andre reisemål i Italia

Når du bestiller utflukter i Toscana her på siden, har du muligheten til å betale umiddelbart og sikre deg og ditt reisefølge en plass på ønsket utflukt. Dermed unngår du usikkerheten på reisen når det er avgjort på forhånd. Du trenger bare tenker på å ha med kontanter til evt. tipspenger og hvis ikke maten er inkludert underveis.

Ofte vil avhenting direkte på hotellet ditt være inkludert - husk å lese vilkårene nøye. Vi samarbeider med Viator,som er et datterselskap av Tripadvisor, for å tilby disse utflukterne. Vi ber deg være oppmerksom på at det er Viator som tilbyr utfluktene, og at In-Italia ikke kan holdes ansvarlig for disse, slik at du også må kontakte kundeservice på Viator hvis du har spørsmål om deres produkter.

 
search map