Villa i Torrita di Siena i Toscana

Villa Scianellone

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Scianellone er en toskansk villa med både sjel og varme. Det gjenspeiles at eieren har selv bodd her og at de setter stor ære i å ta godt vare på deres villa.

Basseng med panoramautsikt mot middelalderbyen Torrita di Siena

Fra bassenget er det utsikt - masse utsikt! Og ikke bare en helt vanlig landskapsutsikt, men utsikt mot den vakre middelalderbyen Torrita di Siena, som ligger ca. 2 km unna fra villaen. Det betyr at du godt kan spasere dit hvis du er god til beins. Torrita er ikke en storby, men du finner flere butikker og spisesteder her.

Stort hageanlegg

Huset har en hage på hele 5.000 m². Hagen prydes med både oliventrær og pinjetrær, så det er mange skyggegivende muligheter på de varmeste dagene. Av andre nyttige og praktiske ting er det både grill, en steinovn og en liten lekeplass til deres disposisjon.

Overdekket terrasse til måltidene

Terrassen har den store fordelen av at den ligger i direkte forbindelse med kjøkkenet, noe som gjør alt lettere når du skal tilberede maten og familien skal spise sammen. Terrassen er til og med overdekket, så dere kan lett sitte her selv om solen steker på sitt høyeste - eller en frisk sommerbyge skulle skylle over området. Terrassen binder huset godt sammen med bassenget som ligger like ved.

Karakterfull villa

Villaen fremstår som stilren både ute og inne. Det er tydelig at byggmesteren som stod for oppføringen av villaen kunne faget sitt til fingerspissene. Gulvene er av terracotta og buene er i murstein. Villaen ligger litt høyt og du kan se utover det klassiske, toskanske landskapet med dets kuperte bakker. Beliggenheten er rolig og fredelig.

Dra på utflukter

En kort kjøretur herfra ligger middelalderbyene Montefollonico (ca. 10 km) og Montepulciano (ca. 12 km) som begge er verdt et besøk, og er et godt utgangspunkt for å smake områdets kulinariske skatter, ikke minst rødvinen "Nobile di Montepulciano". Litt lengre unna ligger både Siena og Arezzo og utgjør ypperlige mål for spennende dagsturer.

Les mer om Villa Scianellone

Villaen på Villa Scianellone

Villa med 11 soveplasser

Første etasje: Fra den overdekkede terrassen ledes du inn til inngangen som videre tar med til det velutstyrte kjøkkenet. Fra kjøkkenet kan dere gå videre inn til den store stuen med vakkert tak. Her er det spiseplass, hvis været ikke skulle tillate dere å være ute og peisestue med sofahjørne. I første etasje er det dessuten et bad med toalett og dusj, samt et vaskerom. Andre etasje: Det er adgang til 2. etasje både innenfra og utenifra via utendørstrappene fra hagen. Her er det også en tv-stue, to soverom med dobbelseng og eget bad med toalett og dusj, to soverom med dobbelseng samt enda et bad med toalett, dusj og badekar. Loftet: Loftet i tredje etasje er ideell for barn og unge (ikke til småbarn pga. trappen). Du kommer deg opp dit ved å gå en trapp fra 2. etasje og hvor man må dukke hodet. Loftshøyden er ca. 180 cm. Her er det et soverom med to enkeltsenger, et soverom med en enkeltseng samt toalett. Av praktiske utstyr i villaen finner dere både ovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin, mikrobølgovn, kjøleskap med fryser, brødrister, sitronpresser, skandinavisk kaffemaskin, satelitt-tv og wifi.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map