Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tirrenia ligger mellom Pisa og Livorno. Det er en typisk badeby på godt og vondt. Det er ikke stedet man reiser til hvis man ønsker fred og ro, for mesteparten av døgnet er her et pulserende liv. Her er også en bred strand , med veldig fin sand, som er kantet med en stor pinje-skog.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

I byens sentrum finnes der mange forskjellige butikker og utvalg av serviceytelser. Mange restauranter og pizzariaer, kiosk, apotek, post, supermarkeder, underholdning og diskoteker.

På kvelden møter man mange av de lokale på strandpromenaden, hvor det er mulig å spasere en tur, eller sitte ved en av de mange barene og hygge med noe forfriskende.

Les mer om Tirrenia

Dessuten er det mulig å dyrke mange sportsgrener her, som bl.a: tennis, fotball, basket, og naturligvis beach volley og selvfølgelig surfing. Det finnes også golfbaner, en med 9 og en med 18 huller.

Sjul teksten
 
 
search map