Restplasser og tilbudsreiser Toscana

Vakre Lucca i Toscana
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Mange nordmenn dras hvert år til Toscana for å nyte den unike kombinasjonen av arkitektur, kultur, natur - og deilige temperaturer. Hvis budsjettet ikke helt strekker seg til et storslått opphold med hele familien i en villa, bestilt et halvt år i forveien, har vi løsningen her. Vi får hele tiden tilsendt åpninger til ledige hotellrom og ferieleiligheter i Toscana, både som restplasser og tilbudsreiser.

Vi i In-Italia er eksperter på ferieboliger i hele Italia, men Toscana har en spesiell plass i våre hjerter. Du kan derfor være steinsikker på at alt er nøye utvalgt, ofte besøkt og håndplukket spesielt til deg.

Enten du lengter etter avslappende dager i solen ved bassenget eller drømmer om å utforske Toscanas fascinerende middelalderbyer har vi den rette ferieboligen til deg.

De fleste av oss forbinder nok først og fremst Toscana med rustikke landsbyer i vakre, bølgende landskap, og et hav av kulturelle opplevelser i byer som Firenze, Siena og Pisa. Men visste du at regionen også byr på flotte naturreservater og badestrender?

Toscanas vakre natur

Lengst mot sør i Maremma-distriktet er det for eksempel flere strekninger med beskyttet natur langs kysten som i Parco Naturale della Maremma der pinjeskogen strekker seg helt ned til de innbydende sandstrendene.

Fantastisk natur venter også på deg når du beveger deg nordover opp i fjellkjeden Appenninene der enkelte fjell kneiser nesten 2000 m.o.h. Her kan du velge mellom utallige turstier som frister med fantastiske utsikter underveis. Du kan eventuelt jukse litt og ta en av skiheisene opp deler av veien.

Det er derfor ingen grunn til å nøle med å bestille en tilbudsreise i dag. Å fylle feriedagene med nye opplevelser på spennende utflukter er ikke en vanskelig sak her, og Toscana er i tillegg det perfekte stedet for en skikkelig livsnyterferie med god mat og vin.

Gastronomiske opplevelser i Toscana

For vinelskere er en reise til denne delen av Italia en opplagt sjanse til å utforske Chianti-vinen som kommer herfra. Takket være en målrettet innsats har de lokale vinprodusentene klart å riste av seg det sløve 70-talls-preget, og Chiantien har igjen inntatt sin velfortjente plass blant verdens mest anerkjente viner.

De gode vinene kan du enkelt kombinere med lekkerbitene som serveres fra det lokale kjøkkenet. I Toscana er det så mange gode restauranter som serverer velsmakende spesialiteter at det er vanskelig å gå på en bommert. Hvis du har lyst til å prøve deg på den toskanske matkunsten selv er en feriebolig med eget kjøkken et åpenbart valg, slik at du kan eksperimentere med lekre, italienske råvarer.

>>> Få tips til gode restauranter i Toscana her

Et kulturelt skattekammer

Hovedattraksjonen for mange som velger å reise til Toscana er utvilsomt de mange historiske og kulturelle severdighetene. Det er så mye å utforske her at folk vender tilbake år etter år uten å få sett alt.

Regionens hovedstad, Firenze, er en av de byene du bør besøke hvis du liker storslått arkitektur og kunst i verdensklasse. Her kan du spasere rundt i de smale gatene omgitt av det ene imponerende bygget etter det andre. Et besøk i domkirken på Piazza del Duomo er et høyde for mange - også bokstavelig talt da du kan nyte en formidabel utsikt over byen fra toppen.

Sør for Firenze byr Siena også på ferie med ekte middelalderstemning og har et av Italias vakreste torg, Piazza del Campo, der du eventuelt kan slå deg ned på en av kaféene og hvile føttene mens du betrakter bylivet.

Drømmer du om muligheten for å oppleve det autentiske Toscana? Til tross for verdensberømte severdigheter er det nemlig fortsatt muligheter for det. Se mer under det autentiske Toscana eller kontakt en av våre erfarne reisekonsulenter på telefon, mail eller chat.

Bruk søkemotoren i toppen av artikkelen til å finne billige restplasser og tilbudsreiser til Toscana.

 
search map