Agriturismo i Terricciola i Toscana

Podere S. Emilia

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du kan velge å leie hele stedet som en komplett villa med din familie og da ha bassenget helt for deg selv, eller så kan du leie din individuelle leilighet. Områdene og stemningen er landlige og samtidig er det bare 4 km til den lille byen Terricciola med sine restauranter og butikker. Terricciola er kjent blandt sine lokale for sin gode rødvin.

Bo i det nyoppussede bondehuset

Dette er et gammelt bondehus som nylig har blitt oppusset og delt inn i 5 leiligheter. Det finnes en dam i den store hagen samt hagemøbler og et basseng (13x6 m). En grill, vaskemaskin og parkeringsplass står også til rådighet for alle gjestene.

Toscanas største byer befinner seg i god avstand herfra. (40 km til Pisa, 60 kim til Siena, 65 km til Firenze og 45 km til Lucca) og det samme gjelder for middelalderbyene (40 km til San Gimignano og 25 km til Volterra.)

Les mer om Podere S. Emilia

Leilighetene

Alle leilighetene er utstyrt med satelitt-tv, strykejern og -brett og alle har en utendørsplass med bord og stoler i første etasje. Leilighetene på 2. etasje har sitt private uteområde nedenfor trappene.

Leilighetene på Podere S. Emilia

Toromsleiligheten Granaio med 3 soveplasser (1 etg)

Leiligheten Granaio ligger på første etasje og er ca 40 m². Den består av stue med enkeltseng, kjøkken med elektrisk ovn, soverom med dobbelseng og bad med toalett og dusj.

Toromsleiligheten Concimaia med 4 soveplasser (1 etg)

Leiligheten Concimaia ligger på første etasje og er ca 50 m². Den består av stue med dobbel sovesofa og kjøkken med elektrisk ovn, soverom med dobbelseng og bad med toalett og dusj.

Toromsleiligheten Pino med 4 soveplasser (2 etg)

Leiligheten Pino har inngang fra en utendørs stentrapp som fører opp til 2 etg. Leiligheten benytter samme trapp som leilighet Il Focolare. Leiligheten er ca 40 m² og består av stue med dobbel sovesofa og kjøkkenhjørne med elektrisk ovn, soverom med dobbelseng og bad med toalett og dusj.

Treromsleiligheten Focolare med 6 soveplasser (2 etg)

Leiligheten Focolare ligger på andre etasje og er på ca 65 m². Inngangen skjer langs en utendørs stentrapp som fører opp til denne leiligheten og til leiligheten Pino. Leilighetene består av stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa samt stor peis, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett og dusj.

Treromsleiligheten Stalla med 6 soveplasser (1 etg)

Leiligheten Stalla ligger på første etasje og er på ca 65 m². Leiligheten består av stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og to bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map