Feriebolig i Terricciola i Toscana

Podere La Sughera - Badia di Morrona

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det beste ved en beliggenhet som denne er at du er tett på både Pisa, Volterra, San Gimignano og Firenze, noen av regionens mest elskede severdigheter. Og på ca. en halvtime i bil (ca. 40 km) kommer du til Toscanas kystbyer, der du kan nyte både fiske- og skalldyrsretter, og ta en svalende dukkert i de blå bølgene. Da La Sughera tilhører vingården Badia di Morrona kan du kjøpe gode viner og olivenolje med deg hjem fra din "egen" gård.

En gård med historie og lidenskap

Siden 1939 har gården blitt drevet at familien Gaslini Alberti, som setter en stor ære i å følge med i utviklingen og som dermed daglig arbeider med forbedringer. Badia di Morrona, som gården heter, er på ca. 600hekter, derav 110 består av vinranker, 40 av oliventrær som glitrer i sola, og resten er skog og mark. I tillegg til produksjon av vin og olivenolje leier familien også ut villaer og leiligheter som ligger spredt ut over et større område (og alle med egen beskrivelse), samt en hyggelig restaurant. Et gammelt kloster fra 1089 tilhører også stedet, og kan leies ut til forskjellige arrangementer og private fester.

Selv om vinproduksjonen er den viktigste inntektskilden deres, og vinen holder en god kvalitet, har man også valgt å produsere oliven. Lidenskapen for olivenolje krever mye tid og omtanke, og familien Gaslini Alberti interesserer seg like mye for oliven som for vin, og derfor har de investert i en helt spesiell olivenpresse slik at de kan oppnå den beste kvaliteten.

Opplev nye og spennende ting hver dag

Det er utrolig mye å se og gjøre i Toscana, og her finner du mange av regionens mest populære steder som Firenze, Volterra, Pisa, Calci, Buti, Lucca og San Gimignano. For deg som har vurdert å oppleve tenoren Andrea Bocelli på hjemmebane kan det være greit å vite at du befinner deg nær Leajatico, som er hans hjemby og der han vanligvis holder en årlig utendørskonsert.

Når det gjelder vinsmaking kan det være greit å vite at du ikke behøver å bevege deg lengre enn opp til gårdens vinkjeller og olivenpresse. Her arrangeres det også matlagingskurs, og på forespørsel kan du bestille en privat kokk til å lage middagen din. Hvis du er av den aktive sorten kan du gå deilige turer i området, og stedets personale hjelper deg gjerne med å bestille rideturer, sykler, scooter m.m.

Les mer om Podere La Sughera - Badia di Morrona

Grønne omgivelser med naturen som nærmeste nabo

Da du bor på landet og er omgitt av grønt så langt øyet rekker er det ikke så sjelden du kan nyte synet av både ekorn, fasaner og villsvin når solen står opp eller går ned. Men La Sughera er innhegnet med en jernlås så du behøver ikke å være bekymret for at dyrene skal komme inn. Husene har en stor, herlig hage med utendørsbasseng. Rundt bassenget er det solsenger og parasoller som du fritt kan benytte; et sted perfekt for å slappe av etter dagens opplevelser og eventyr. Podere La Sughera er et deilig, avslappende sted med romslige leiligheter der du kan nyte måltidene dine og den gode vinen under åpen himmel. Eiendommen er velstelt og alt-mulig-mannen Francesco sørger for at du har det godt på ferien din her.

Da alle leilighetene har kjøkken kan du kokkelere når du vil, og det er også muligheter for å grille eller lage pizza i hagen, noe som blir godt tatt imot av stedets gjester. Skulle du få lyst til å la noen andre stå for matlagingen er det bare å spasere ned bakken der stedets rustikt innredede restaurant ligger. Her er det hvelvede tak, stor åpen peis og fremfor alt et vennlig personale. Det serveres godt tilberedte retter fra Toscana - det vil si det "enkle" kjøkkenet på sitt beste. Vi anbefaler å bestille bord i forkant, spesielt i helgene.

Bo i romslige leiligheter - og lei alle om du vil

Det er totalt fem leiligheter fordelt på to forskjellige hus. De har alle samme standard og stilen er rustikk. Man kan si at de er enkle, men komfortable. Hver leilighet har et utendørs oppholdsområde, enten i direkte forbindelse med leiligheten, på bakkeplan eller som balkong. Du kan også leie hele stedet, det vil si alle fem leilighetene, hvis dere er flere som reiser sammen. Det er fasiliteter som satellitt-tv, myggnett og safe. Ekstra rengjøring og sengetøysskift betales på stedet.

Leilighetene på Podere La Sughera - Badia di Morrona

Treromsleilighet Il Felciaio med 4 soveplasser og uteområde

Denne romslige leiligheten er på ca. 115 m², og har en stue med åpen peis, sofaer og lenestoler, samt et kjøkken med bord og stoler. I leiligheten er det et soverom med to separate senger, et soverom med dobbeltseng og to bad. Leiligheten ligger i første etasje og har privat uteområde.

Treromsleilighet Giulebbe med 4 soveplasser og balkong

Denne leiligheten er på ca. 100 m², og har en stue med åpen peis, sofa og spisebord, samt et lite, separat kjøkken med bord og stoler. I leiligheten er det et soverom med to separate senger, et soverom med en himmelseng og to bad. Leiligheten ligger i andre etasje og har en smal og møblert balkong med tak og en herlig utsikt over landskapet.

Fireromsleilighet Suvera med 6 soveplasser og uteområde

Denne leiligheten er på ca. 100 m², og har en stue med sofaer, åpen peis og spisebord, samt et lite, separat kjøkken med bord og stoler. I leiligheten er det tre soverom med separate senger eller dobbeltseng, og to bad. Leiligheten ligger i andre etasje og har et privat uteområde.

Fireromsleilighet Sodi med 6 soveplasser og uteområde

Denne romslige leiligheten er på ca. 135 m², og har en stue med sofaer og åpen peis, samt et kjøkken med spisebord og stoler. I leiligheten er det tre soverom (to med separate senger) og tre bad. Leiligheten ligger i andre etasje og har et privat uteområde.

Femromsleilighet N'Antia med 8 soveplasser og uteområde

Denne romslige leiligheten er på ca. 190 m², og har en stor stue med hvelvet tak og flere sofaer, samt et spisekjøkken med åpen peis. I leiligheten er det fire soverom (to med separate senger) og fire bad. Leiligheten ligger i første etasje og har et privat uteområde.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Podere La Sughera - Badia di Morrona

Les personlige anmeldelser av Podere La Sughera - Badia di Morrona som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Podere La Sughera - Badia di Morrona. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Podere La Sughera - Badia di Morrona

Nydelig sted med god restaurant

Vi har reist flere ganger med In-Italia, det har alltid vært bra og med god service.
Sughera er et fint sted med mange små landsbyer i nærheten og 45 fra Pisa flyplass.
Vinen på stedet som ligger i kjøleskapet er mer enn bra og selvfølgelig smaker det enda bedre når det nytes i sol og varme med utsikt over fjell og daler.
Vibeke

Les mer

Veldig god opplevelse

Vi hadde en flott ferie. Selv om det var stedets minste leiligheten hadde vi fem god plass. Vi fikk en veldig innbydende mottakelse. Stedet var veldig hyggelig og levde fullt opp til In-Italias beskrivelse

Les mer

Bedømmelse av Podere La Sughera - Badia di Morrona

Les mer

Bedømmelse av Podere La Sughera - Badia di Morrona

Les mer
 
search map