Agriturismo i Tavarnelle Val di Pesa i Toscana

Fattoria Pogni

Vinkjelleren Vinkjelleren Enoteca
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her kan du bo i Toscanas hjerte i noe av det beste landskapet regionen er kjent for. Uansett hvor du ser er det vinmarker, oliventrær, sypresser, små landsbyer og kirker fra middelalderen.

Smak på den beste vinen

Her vil du bli omringet av av vinhistorie siden de eldste delene av Fattoria Pogni går helt tilbake til 1300-tallet. Byggene er meget innbydende og det samme gjelder de flotte vinkjellerne. I dag er bygningene fortsatt benyttet til å lagre vinen og til å produsere den (det er seks forskjellige typer), i tillegg finner du eiernes villa, et par rom og seks leiligheter som leies ut på ukesbasis. Du kan kjøpe viner som er laget her og nyte dem på din egne terrasse som ser utover landskapet.

Les mer om Fattoria Pogni

Hold seg selv opptatt

Her vil du finne mye for å holde deg opptatt. Alt fra turer på landet og i byer i Chianti distriktet og selve gården. Det finnes et treningsrom, et basseng på 20 x 8 meter som er åpent året rundt, en tennisbane, en liten fotballbane, en volleyballbane, bordtennis og terrengykler som kan leies. Om du ønsker å spise ute finnes nærmeste restaurant kun 1 km unna i Marcialla, det gjelder også butikker om du ønsker å handle. Eller finner du flere alternativer i Tavarnelle Val di Pesa 4 km unna.

Nyt din leilighet som har alt

Det er vanskelig å ikke bli imponert av standarden her. Leilighetenes innredning kan du se i våre bilder, men vi kan tilføye at alle har en privat terrasse med hagemøbler og er utstyrt med aircondition, hårføner, en oppbevaringsboks, oppvaskmaskin, satelitt-tv, wifi og nordisk kaffemaskin samt et godt utstyrt kjøkken.

Les om leilighetene på Fattoria Pogni

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map