Feriebolig i Sorano i Toscana

Terme di Sorano

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Når du kommer kjørende på landeveien mellom de fascinerende byene Sorano og Pitigliano, legger du merke til annet enn en parkeringsplass. Du vil nemlig se den frodige dalen, hvor man også ser en liten kirke, Santa Maria dell'Aquila der man har tapt dens opprinnelse, men den antas å være fra omtrent år 1000.

Vamt badevann året rundt

I de gamle bygninger ved kirken og i flere nyoppførte (2006) bygninger spredt om i dalen finnes 30 leiligheter og hus av varierende størrelse. I bunnen av dalen er det mange vannkilder med varmt vann, som videre forsyner det flotte svømmebassenget med 37 grader varmt vann nesten hele året rundt!!! Bassenget har både en avdeling for voksne og for barn... Det er også et vanlig basseng med lavere tempratur, og i disse bassengene er det obligatorisk med badehette. Mellom disse to bassengområdene finnes plen med parasoll og solsenger. Ved kildevannbassenget ligger det også en bar og et lite senter som tilbyr diverse massasje, gjørmebad etc.

Les mer om Terme di Sorano

Utover basseng finnes det muligheter for tennis, ridning og restaurant


Av øvrige fasiliteter skal det nevnes at det er tennisbane, sykkelutleie og mulighet for ridning (det siste 800 meter herfra). Dersom man krysser kildene i bunnen av dalen, kommer man opp i en tre hektar stor skog, hvor det er satt opp paviljonger hver 300 meter, så gjestene har mulighet for å spassere og foreta en picnic. Den nærmeste byen er Sorano, som ligger ca tre km herfra. Både i den og Pittigliano (seks km herfra) er absolutt verdt et besøk.

Les om leilighetene på Terme di Sorano

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Le Versegge

Montepescali, Toscana

Pian dei Mucini

Massa Marittima, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map