Villa i Sinalunga i Toscana

Villa Infinito

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Fra både huset og terrassen får du utsikt så langt du kan se; over daler, sletter, skoger, vinmarker, byer og så videre, og så videre. Her kan dere bo to familier sammen og selv bestemme ferietempoet mens barna boltrer seg i hagen eller leker i bassenget.

Flott villa med utsikt

Denne vakre villaen fra rundt år 1800 har blitt satt flott i stand og leies nå ut på ukebasis. To trapper fører opp til andre etasje, og da de fører til hver sin separate del av etasjen er villaen usedvanlig velegnet for to større familier.

Les mer om Villa Infinito

Basseng og annen underholdning

I villaens store hage kan du finne på mye. Hvis du ikke vil sole deg eller bade i det deilige bassenget kan du more deg på den lille sportsbanen som kan brukes til fot-, volley- eller basketball. Det er også bordtennis og fotballbord, og feriefølelsen blir komplett med herlige retter på grillen, tilberedt under åpen himmel.

Strategisk beliggenhet

Villaen ligger 5 km fra den livlige byen Sinalunga, der du finner et stort utvalg av supermarkeder, restauranter og butikker. Samtidig er det heller ikke langt til spennende kulturbyer som Siena (ca. 45 km) og Firenze (ca. 105 km).

Villaen på Villa Infinito

Villa m. privat basseng

Villaens 300 m² er fordelt på to etasjer i hovedbygningen, samt et mindre anneks under terrassen. - I første etasje finner du et stort spisekjøkken/oppholdsrom med peis, en stor stue med peis, et soverom med dobbeltseng og eget bad med toalett, et toalett med håndvask, og et vaskerom med vaskemaskiner. - To trapper opp fører til andre etasje, og da de fører til hvert sin separate del av etasjen er villaen usedvanlig velegnet for to større familier. Den ene trappen fører til to soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og tre bad med toalett og dusj. Den andre trappen fører til et soverom med dobbeltseng, to soverom med to enkeltsenger hver, og tre bad med toalett og dusj. - I annekset finner vi et soverom med dobbeltseng og et bad/toalett. Alle soverom har med andre ord eget bad, og det er i tillegg til to ekstra toaletter.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map