Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

For mange livsnytere assosieres navnet Sinalunga med gourmetrestauranten "Locanda dell'Amorosa" som ligger rett utenfor byen, og som er kjent for sin høye standard (og, etter italiensk målestokk høye pris). Den gamle gården er da også meget flott, og maten er fantastisk, men også Sinalunga har noe å tilby.

Spesielt navn på en by som tilbyr en del

Byens navn kommer fra et rart ord "Asinalunga", altså "det lange huneselet", men det er sikkert ikke noe de 12 000 innbyggerne tenker på til daglig.

Den middelstore byen er ganske oversett av de fleste turister som har det travelt med å komme mot Cortona (30 km) eller Siena (45 km).

Gode muligheter til å bevege seg rundt

I Sinalunga finner man et stort utvalg av hyggelige kaféer, restauranter, samt alle slags butikker, kirker og flotte bygninger. Det er ikke vanskelig å forstå at byens historie går mange år tilbake, (ca til 1100-tallet). I denne sydøstlige delen av Toscana har man en meget god beliggenhet for å foreta småturer i Umbria, for byer som Perugia (65 km), Assisi (80 km) og Oriveto (80 km) ligger alle innenfor en times kjøring.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map