Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det bor ikke mer enn ca. 1200 innbyggere i Santo Pietro Belvedere, så du finner ikke det villeste nattelivet i landsbyen, men litt moro er det nok likevel. Sant og si er det ikke særlig mer enn en bar, en kirke (viktig!), en telefonkiosk og en liten nærbutikk. Men det finnes flere restauranter og supermarkeder i områder rundt og det er ikke langt til storbystemningen i Pisa. Hvis du vil til stranden ved Tirrenia ligger den 35 km unna, det samme gjør Pisa.

Santo Pietro Belvedere ligger sør for Arno-dalen, på en bakketopp med utsikt over det omkringliggende lavlandet som seg hør og bør den type toskanske landsbyer, med historier som går tilbake til dengang det var en fordel å kunne se eventuelle fiender.

Kart over Santo Pietro Belvedere

Ved å klikke på kartet under kommer du videre til mer informasjon om området. Se f.eks. hva vi kan tilby av overnattinger, hvor de enkelte severdighetene ligger i forhold til Santo Pietro Belvedere og avstander til nærmeste flyplasser, byer i Norge og mye mer.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Feriehus rundt Santo Pietro Belvedere

Denne delen av Toscana er attraktiv å ha som base for et lengre opphold i Toscana, hvor du gjerne ønsker å ha muligheten til å besøke mange severdigheter og byer. Den sentrale beliggenheten og det relativt overkommelige landskapet, gjør at du raskt kan komme fra a til b. In-Italia anser Toscana som hjerteblod, og regionen er også veldig populær blant nordmenn som ønsker mer enn strender og innsjøer.

Bruk søkemotoren på toppen av siden, eller klikk på fanen "Feriehus" over, for å se mer av hva vi kan tilby i området rundt Santo Pietro Belvedere.

Transport

Det er mest åpenbart å fly inn til den store flyplassen i Pisa, Galileo Galilei, som bare ligger 40 km unna og kan nås på ca. en halv time. I sommerhalvåret finnes det flere flyavganger hit med en mellomlanding i f.eks. Danmark og flyplassen er nydelig overskuelig - også når det gjelder å leie en bil eller offentlig transport. Hvis du har bedre flyforbindelser til Firenze er dette også et godt alternativ, da den ligger ca. 70 km unna og kan nås på under en time.

Fra Santo Pietro Belvedere er det ca. 15 minutters kjøretur, med gode veiforbindelser mot den øst-vestgående motorveien langs Arno-elven. Den forbinder hovedbyen Firenze med Pisa og havnebyen Liverno på vestkysten.

I Pontedera kan du stå på regionale tog og bli fraktet til en av de ovennevnte byene. På den måten unngår du å irritere deg over mangelen på parkeringsplasser og trafikkorker. Jernbanen i Italia er effektiv og kjører ofte.

 

Les mer om Santo Pietro Belvedere

Restauranter og shopping

I Italia gjelder, nesten uansett hvor liten en by er, at det er minst ett spisested. Dette gjelder også i Santo Pietro Belvedere som har et par restauranter, en bar og en liten matbutikk. For å få et større utvalg kan du kjøre til Ponsacco (9km) eller byen Pontedera. Men er du klar for å shoppe-generelt, lar du turen gå til områdets store by, Pisa, som har alt.

Utflukter og severdigheter

Santo Pietro Belvedere er ikke en stor severdighet i seg selv, men det er ganske kort avstand (6 km) til den gamle borgen i Lari, det er heller ikke langt (24 km) til den eldgamle byen Volterra. De fleste har nok krysset av for Pisa (27 km), Lucca (33 km), Firenze (52 km) og Siena (60 km) som er åpenbart.

Sjul teksten
 
 
search map