Agriturismo i Santa Luce i Toscana

Agriturismo San Giorgio

Leilighet Papavero Eksempel på badet
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På en høyde med utsikt over landskapet ligger Agriturismo San Giorgio, som består av karakteristisk stenbygning fra 1700-tallet og et nyere aneks. Det er her 12 leiligheter som har blitt brukt som ferieboliger siden 2002.

Nærhet til havet og flott utsikt

Dette er stedet for dem som ønsker flott utsikt over toscansk landskap, som også ønsker å være i nærheten av havet, for kysten er kun 15 km unna. De nærmeste innkjøpsmulighetene finnes i Santa Luce (3 km), hvor også det finnes restaurant og pizzeria. Dette finnes også i Pastina (5 km). Dersom man søker et litt større utvalg, skal man kjøre til Rosignano Marittimo (10 km) eller Rosignano Solvay (15 km).

Les mer om Agriturismo San Giorgio

Felles grill og andre behagelige fasiliteter

Gjestene i de åtte store leilighetene i hovedbygningen har adgang til 11 bord med tilhørende benker og store terrasse, som ligger mellom huset og svømmebassenget (her er det også flere felles griller), mens de fire leilighetene ved anekset har egen terrasse foran døren. Gården ligger for seg selv på en liten høyde, så den har en fantastisk utsikt. Ved svømmebassenget finnes det en resepsjon, hvor de har informasjon om spisesteder og aktiviteter i området, toalett og vaskerom (en vaskemaskin) til felles bruk.

Leiligheter i rustikk stil


Gjestene i de åtte store leilighetene i hovedbygningen har adgang til 11 bord med tilhørende benker og store terrasse, som ligger mellom huset og svømmebassenget (her er det også flere felles griller), mens de fire leilighetene ved anekset har egen terrasse foran døren. Alle leilighetene er innredet med møbler i en stil som kalles arte povera, som er den typiske, rustikke stilen i Toscana. Alle har tv, kjøkken i granitt, gassplater (ingen ovn), "norsk" kaffemaskin og kjøleskap, de fleste har fryser. Her finner du fred og ro, og det er lett å bli fristet til å bare slappe av og nyte livet i stedet for å besøke mange spennende byer i området. Leilighetene i første etasje deler hovedinngangen.

Les om leilighetene på Agriturismo San Giorgio

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map