Agriturismo i San Polo in Chianti i Toscana

Villa Panzalla

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hvis du ønsker et naturskjønt sted hvor du kan slappe helt av på en god måte kan du ta en nærmere titt på denne fine villaen som tilhører Castello di Fabbroni. Villaen ligger ca. 900 meter fra slottet som kan dateres tilbake til 1700-tallet. Ettersom du er ca. 400 meter over havet, har du en nydelig utsikt over landskapet.

Her er det et felles utendørsbasseng

Villaen har en fin hage og et vakkert utendørsbasseng, perfekt for de som ønsker å bli "hjemme" å sole seg og bade. Fra bassenget har du en fantastisk utsikt over det vakre landskapet og Chiantis bølgende åser.

Les mer om Villa Panzalla

Lage mat selv eller spise ute

Siden du bor med selvbetjening kan du raskt og enkelt forberede alle dagens måltider om ønskelig. Ellers kan du spasere til slottet, Castello di Fabbroni med de samme eierne, som bare ligger ca. 900 meter unna. Her er en restaurant som er åpen tre ganger i uken, på fredager, lørdager og søndager. Du må imidlertid melde fra kl 14.00 dagen før hvis du ønsker å spise i restauranten.

Siden du bor i nærheten av San Polo in Chianti, ca. 3,5 km unna, kan du også prøve ut noen av deres restauranter. I den lille byen er det også en bar og en matbutikk hvor du kan kjøpe det nødvendigste. For et større utvalg kan du dra til steder som Figline Valdarno som er ca. 30-40 minutter unna med bil. Innen en time kan du nyte folkelivet og en god lunsj på torget i Greve in Chianti eller rusler rolig i Firenzes trange smug.

Andre fine utfluktsmål du når innen en moderat dagsturer er San Gimignano med sine tårn og tinder (ca. 57 km unna) og det fantastiske Volterra oppe på sin høyde (ca. 79 km). Siena er også en by du ikke bør gå glipp av (spesielt hvis du er i shopping humør) og du har ca. 76 km hit.

For å komme frem til Villa Panzalla må du kjøre 2 km på en smal grusvei, veien er ikke egnet for biler med senket karosseri. Du må like fred og ro for å sette pris på å bo her.

Du bor med selvbetjening

Leilighetene er romslige og smakfullt indretted med antikke møbler. Det betyr at to leilighetene ikke er like, selv om de minner om hverandre. Noen av leilighetene har for eksempel buer, synlige trebjelker og en åpen peis. Alle leilighetene har møblert uteplass. Som gjest har du også tilgang til et felles vaskerom.

NB. Castello Fabbroni, som også har fine leiligheter, presenteres separat.

Les om leilighetene på Villa Panzalla

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Le Fonti a San Giorgio

Montespertoli, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

search map