Feriehus og hoteller i San Godenzo

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Rolig og historisk by

Vi er høyt oppe i fjellet i den lille "grensebyen" mellom dalene Mugello og Casentino. De 400 meterne over havet gjør at det ikke blir så varmt i sommermånedene som f.eks i Firenze, og derfor ser vi mange florentinere, som i helgene drar opp hit for å komme vekk fra den hete og trykkende byen.

San Godenzos historie går langt tilbake, noe som bl.a kan sees på det flotte klosterkirken fra 1028, som ble oppført over den hellige Godenzos grav. Han trakk seg tilbake til det som den gang var en ørken i det 7 århundrede, for å leve som eremit.

Det er her meget fredfullt og stille, men man skal ikke frykte å ende alene i San Godenzo. Her finnes det både handlemuligheter, barer og flere restauranter.

Det er ca 48 km til Firenze, men søker man en større by med mange muligheter og få turister, kan man besøke "hovedstaden" i vindistriktet Chianti Rufina, Pontassieve som ligger 28 km herfra.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map