Hotell i San Gimignano i Toscana

Hotel Sovestro

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I gåavstand fra San Gimignano ligger Hotel Silvestro omgitt av grønne arealer og vinåkre. Her er det to svømmebassenger, en praktfull restaurant og så har alle rom egen terrasse/balkong.

Bedre og bedre år etter år

Hotellet utmerker seg blant annet ved å aldri "stå stille". Hver eneste år forbedres kvaliteten. Senest i juni 2013 kom det et fitness og treningssenter (60 m²) med tredemølle, spinning sykler, eliptisk sykkel, diverse vekter og treningsballer samt forskjellige maskiner av merket BH Fitness.

Les mer om Hotel Sovestro

God plass for både barn og voksne

Her er det alt man kan ønske seg til et avslappet opphold midt i Toscanas hjerte, ikke minst den fremme og godmodige holdningen som er så karakteristisk for denne regionen. Her behøver ikke barnefamilier å være redde for å være til bry, samtidig med at voksne kan også kan få sin avslappende ferie. Her er det nemlig god plass. Barna vil nok samle seg rundt barnebassenget som ligger midt i den store gressplenen i et hjørne, mens de voksne vil nok holde seg i det store svømmebassenget som er omgitt av lenestoler og parasoller. Her er det også parkeringsplass.

God frokost-tilbud og god restaurant

Restauranten fortjener en spesiell omtale for seg selv, at vi faktisk har valgt å anmelde den under "Restauranter i San Gimignano". La oss bare si at Lucia lager bedre mat enn 9 av 10 restauranter i Toscana, hvor man ellers også spiser ganske bra. Frokostbufféen er imponerende variert og er faktisk bedre enn mange firestjernershotellers. NB: Restauranten er stengt på mandager.

Romslige rom med terrasse og balkong

Rommene er romslige, velmøblerte, har gode senger og alt utstyr med eget bad og toalett, aircondition, minibar og 26'' flatskjermtv med SKY-kanaler. De fleste rommene ligger på første etasje og har utgang til privat terrasse med bord og stoler. Fra medio april 2008 vil alle hotellets rom, også dem i andre etasje ha utgang til privat terrasse. På hotellet finnes dessuten et område med trådløst internett. Dersom man vil gå inn til San Gimignano, anbefaler vi den gamle landsveien, som går omkring 100 meter bortenfor hotellet, for den er lite trafikkert. Det er ca. 1,8 km inn til det historiske sentrum

Les om rommene på Hotel Sovestro

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map