Hotell i San Gimignano i Toscana

Agriturismo il Castagnolino

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På denne lille gården bor ekteparet Carmela og Ivano med sin katt Eva. Utsikten fra denne gården er vakker, og du kan nyte den i timevis ved svømmebassenget, kanskje ledsaget av en flaske av den lokale hvitvinen, Vernaccia di San Gimignano?

Økologiske lokalprodukter

De dyrker jorden etter økologiske prinsipper og resultatene er verdt å smake på, fra deres gode olivenolje til de mange krydderurtene, den delikate rødløk-typen fra nabobyen Certaldo (som Boccaccio omtalte allerede på trettenhundretallet) og San Gimignanos gjenoppdagede stolthet - safranen. Få mennesker vet dette, men dette eksklusive krydderet har vært dyrket i dette området siden Middelalderen.

Les mer om Agriturismo il Castagnolino

Veltilberedt og velsmakende

Med slike gode råvarer skulle det nesten bare mangle at du kan spise her på kvelden. Hver dag serveres nye retter, og vi skal hilse og si at de forstår seg på matlaging. Det er ikke mange restauranter i San Gimignano som tilbyr så god mat, og da slett ikke for en så rimelig pris. Og når du spiser på gården slipper du også spekulasjonene på hvem som skal kjøre de 3½ km hjem. Frokosten er for øvrig også usedvanlig god, og tilbyr ofte hjemmebakte kaker og brød, og hjemmelaget syltetøy er en selvfølge.

For deg og din bedre halvdel

Agriturismo il Castagnolino er en liten perle som er spesielt egnet for par da vi ikke kan anbefale at man bestiller ekstrasenger på rommene. Her er bra med bord og stoler i det fri slik at du kan nyte det milde klimaet, og skulle været vise seg fra sin dårlige side så finnes her er et koselig fellesrom.

Rom i klassisk, landlig stil

De seks rommene er ikke store, og sengene er derfor noen ganger "bare" 160 cm i bredden (i enkeltrommene er de 120 eller 140 cm), men de er hyggelige og stemningsfulle med sine karakteristiske takbjelker, terrakotta-gulv, de solide møblene og veggene som er malt i naturfarger.

Rommene på Agriturismo il Castagnolino

Hele gården med 10+2 soveplasser (med privat basseng)

Du kan leie hele gården for et opphold sammen med familie og/eller venner. Dere får dermed de seks rommene og bassenget helt for dere selv, samt to sjarmerende og gjestfrie verter, Ivan og Carmela, som serverer frokost til hele reisefølget. Du kan også spise lunsj eller middag på gården og avtale med vertsparet hva du ønsker å spise og når det skal serveres. Vil du ikke spise på gården er det en restaurant innenfor overkommelig avstand i selve Pancole, eller du kan gå på oppdagelse mellom bakkene og inne i selve San Gimignano by. Ivan og Carmela hjelper dere gjerne med forslag til gode spisesteder i området. NB: Egen bruk av kjøkkenet er ikke tillatt ved leie av alle seks rommene.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map