Feriehus og hoteller i San Casciano in Val di Pesa

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Landlige omgivelser

I den nordvestlige delen av Chianti ligger San Casciano in Val di Pesa glimrende for en ferie i flotte landige omgivelser. Landskapet er "typisk toscansk" av den slag man alltid ser på postkort og film. Det er vanskelig å forestille seg det flottere!

Den hyggelige lille byen kjenner ikke til industri. Her tjener man til livets opphold ved landbruk og turisme. Mange kjente vingårder ligger i nærheten av byen, og blant annet finner vi her Machiavellis gamle landsted, hvor han satt bannlyst fra Firenze i mange år og skrev "Fyrsten". Idag produseres det fantastisk vin på gården, som også har en meget flott restaurant.

Caféer, restauranter og alle mulige butikker er det godt utvalg av her i byen, og sentrum er meget kunstnerisk og bilfri. Herfra er det kun 20 minutter kjøring til Firenze, så man kan raskt komme inn til pulserende storbyliv og alle de store kulturelle opplevelser.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map