Agriturismo i Rufina i Toscana

Podere il Poggiolo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Denne varme og hyggelige familiedrevne gården er et godt utgangspunkt hvis du vil utforske det landlige Toscana og du vil med en gang føle deg som en av familien. Serena og Alessandro har åpnet opp sitt hus for gjester som vil nyte det landlige liv med ferske friske produkter i disse flotte omgivelsene.

Genuin og varm velkomst

Podere il Poggio er ikke et sted hvor du kommer med større grupper, men det er for par med barn som ønsker en varm velkomst, nær kontakt med natur og ekte toscanske matopplevelser, og alt dette kommer til meget overkommelig pris. Dette er en ekte agriturismo og det er kanskje ikke så rart denne er en av de mest solgte året rundt. Hvis barna ønsker å lære seg å ri har gården også hester og de kan ta ridetimer.

Les mer om Podere il Poggiolo

Smak på den lokale maten

Serena og Alessandro og deres sønn dyrker selv alt som kommer fra jorda så du kan forvente deg å smake på egenprodusert frukt, grønnsaker, olivenolje og vin. Du vil finne bassenget blandt vinmarkene og de grønne omgivelsene. På gården vil du også kunne se flere dyr, bla. grisen som lokalt er kjent under navnet Cinta Senese som senere blir til pølser og andre produkter. Dette fører oss til restauranten. Det finnes ingen offisiell meny, ingen åpningstider alt kommer an på hvilke produkter de har og hvor stor interesse det er fra gjestene. Èn ting kan du da være sikker på og det er at alt er ferskt og økologisk. Hver leilighet har sin egen private terrasse med bord og stoler så du kan velge å sitte ute og spise. Du kan også bestille maten på restauranten og spise i din leilighet. Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille mat for din ankomstdag, må du gi et forvarsel på to dager.

Nyt den fredelige beliggenheten

De siste 650 meter opp veien mot gården er på en liten trang vei, så det er ingen trafikk i område. Her er du kun omringet av naturen og nok av rom og plass for å slantre rundt vingården. Bestill din ferieleilighet med In-Italia. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om hjelp til å bestille din neste ferie her.

Les om leilighetene på Podere il Poggiolo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map