Agriturismo i Riparbella i Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Huset Colonica Huset Leccio - terrasse i andre etasje Huset Leccio Huset Leccio Huset Leccio Plantegning
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Podere La Pieve Vecchia er en gammel gård fra slutten av 1700-tallet som har blitt totalrestaurert og utvidet. I de toskanske bakkene rundt Riparbella er den gamle sjarmen og atmosfære blitt bevart, samtidig som komforten fra våre tider blir ivaretatt. Gården produserer fortsatt vin, så her får du en vaskeekte gårdsferie rett ved stranden.

Kort fra havet, stranden og gode utfluktsmål


Gården ligger på en slette som er omkranset av en hage og oliventrær, 4 km fra Riparbella og 7 km fra Cecina Mare, hvor det er strand og en stor pinjeskog. Fra gården er det ikke langt til kjente de toskanske middelalderbyene. Landeveien mellom Cecina og Volterra passerer ganske tett på dette stedet så det kan derfor forekomme trafikkstøy.

Les mer om Podere La Pieve Vecchia

God plass til alle

Gården består av forskjellige bygninger med både leiligheter og rom. Den gamle låven huser i dag fire små hotellrom og en restaurant, og i den gamle stallen er det innredet fire leiligheter. De andre leilighetene ligger i det gamle hovedhuset. Det er dessuten oppført fire nye hus, innredet med leiligheter som også er i samme stil som resten av gården.

>>> Les mer om en ferie på agriturismo i Italia her

To basseng, gode fasiliteter og god restaurant

Det er resepsjon, et basseng for voksne og et oppvarmet (mai til oktober) basseng for barn, vaskeri, lekeplass, grill, tennisbane, sykkel- og terrengsykkelutleie og to parkeringsplasser. Den lille restauranten er åpen om kvelden (og om søndager for lunsj), og serverer tradisjonelle retter fra regionen med egne råvarer, som seg hør og bør i Toscana. De tradisjonelle rettene kan være bl.a. pappa al pomodoro, baccalá alla livornese osv. Føler du for å utvide horisontene dine og la smaksløkene teste noe annet kan du dra til nærliggende Riparbella der det er noen få restauranter, en kafè og et par småbutikker. I Cecina får du et enda større utvalg av restauranter, barer, diskotek, apotek, market osv.

Leiligheter i flere størrelser

Alle 32 leilighetene er pent møblerte. De ligger i første eller andre etasje, og enkelte er fordelt på to etasjer. I leilighetene er det satellitt-tv, telefon og safe. Til hver leilighet er det et uteområde med hagebord og stoler (ikke parasoller) enten i hagen eller på balkongen.
Vær oppmerksom på at leilighet Colonica 8 er handikappvennlig.

Les om leilighetene på Podere La Pieve Vecchia

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map