Agriturismo i Riparbella i Toscana

Borgo San Pecoraio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I bakkene knappe to kilometer fra den sjarmerende lille byen Riparbella finner du Borgo San Pecoraio - et nytt feriesenter i landig, toskansk stil. Stedet har 56 leiligheter i forskjellige størrelser og alt du trenger for å få en god ferie. Her kan du enkelt kombinere bading ved kysten med utflukter til byene og landskapet som har gjordt Toscana så berømt.

Store bassenger og restauranter

Det er ikke bare et, men flere svømmebassenger her. De minste har et grunt og barnevennlig basseng, og for de eldste står valget mellom bassenget Belvedere på 70 m² som ligger ved restauranten, omkranset av lenestoler og parasoller, og det 700 m² store bassengområdet ved navn Niagara Falls som også har lenestoler og parasoller, samt en bar (her serveres det også lette lunsjretter). Ved bassengbaren finner du Wi-Fi sone (mot betaling). Merk at det store bassenget holdes stengt i lavsesongen, mens bassenget ved restauranten holder åpent i lengre tid). Restauranten er åpen til kvelden i hele sommersesongen, og her serveres det noen superlekre, italienske steinovnspizzaer. Fra restauranten får du faktisk også utsikt mot et av bassengområdene, så barna kan plaske alt de vil mens du kan holde øye med dem fra den svale skyggen med en kald leskedrikk i hånden.

Les mer om Borgo San Pecoraio

Fasiliteter

Få liv i konkurranseinstinktet med et spill tennis / fotball / strandvolleyball, slå deg løs på lekeplassen eller delta på en artig og utfordrende vannaerobic-treningsøkt. Du kan også skjemme bort smaksløkene i stedets lille butikk, der det selges lokale produkter som olivenolje, vin og honning. Hver morgen kommer den lokale bakeren forbi og selger ferskbakt brød oppe foran restauranten, så kan du spasere opp dit og hente litt godt til frokostbordet.

Ved ankomst til hotellet får du utlevert et smart hotel-kort slik at du kan sende ungene avgårde for å kjøpe is, så blir kjøpet registrert på kortet og så betaler du bare ved avreise. Ganske enkelt og praktisk, så slipper du å løpe rundt med kontanter.

Leiligheter med privat terrasse

Alle leilighetene har privat uteområde og takket være en beliggenhet på 450 m.o.h er det sjeldent aktuelt med aircondition, derfor finnes ikke dette i leilighetene.

Les om leilighetene på Borgo San Pecoraio

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map