Agriturismo i Reggello i Toscana

San Jacopo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Rundt gården, som ligger bare et par kilometer fra den lille byen Reggello, strekker vinrankene seg og minner deg på at du befinner deg i vakre Toscana. I tillegg bor du nært en av regionens mest severdige byer, nemlig Firenze.

Her blir du tatt godt vare på


Agriturismo San Jacobo drives av far og datter som bor på gården og sørger for at du får et så fint opphold som mulig. Du kommer nok til å ha mest kontakt med Elisa da faren forvalter gårdens andre gjøremål. For i tillegg til sine rustikke leiligheter driver de også vin- og olivenoljeproduksjon med salg på gården. De produserer rundt 100 000 flasker vin og 100 000 flasker olivenolje; perfekt for deg som vil handle med deg litt godsaker hjem.

Les mer om San Jacopo

Det startet med ost


Men det var ikke vin og olivenolje man første produserte her på Agriturismo San Jacobo, det var nemlig fåreost, og leilighetene som i dag leies ut var i Elisas farfars tid arbeidernes boliger. Først i 1987 ble alle sauene solgt og i år 2000 begynte renoveringen av leilighetene.

I tillegg til leilighetene finner du her et felles oppholdsrom i en av bygningene der det også er mulig å kjøpe seg en enklere frokost bestående av kaffe, brioche (bakverk med eller uten fyll; minner om hveteboller), brød, egg, yoghurt m.m. Frokosten må betales dagen før slik at de vet hva de skal kjøpe inn.

Late dager ved bassenget


Det hersker en deilig, avslappende atmosfære her på gården der du får muligheten til å ta vare på deg selv og ta dagen i ditt eget tempo. Nærheten til kulturbyen Firenze og det vidunderlige vindistriktet Chianti gjør at du kan fylle dagene dine med spennende eventyr. De dagene du bare vil slappe av kan du enten slå deg ned i hagen med en god bok eller kaste deg ut i det herlige utendørsbassenget som du finner i hagen, omkranset av solsenger og parasoller. Du er omgitt av vinranker og fra flere av terrassene kan du se solen gå ned over markene. Vi gjør oppmerksomme på at det er både hund og katt på gården.

Godt å vite

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at det er både hunder og katter på gården. Barn under 14 år må ikke svømme alene i bassenget, og dykking er ikke tillatt på grunn av bassengdybden. Det er ikke tillatt å ta med glass eller mat til bassenget. Det er områder i hagen hvor mat og drikke kan nytes. Ettersom det prioriteres fred og ro her, er det ikke lov å bråke under siestaen mellom kl. 13.00 og 16.00 og mellom kl. 22:00 til kl. 09:00. Det er vaskerom på stedet og tøyet kan henges utenfor, ikke inne i leiligheten. Håndklær fra badet må ikke brukes av bassenget. Hvis du ønsker daglig rengjøring og bytte av sengetøy, kan dette gjøres på forespørsel og mot et gebyr. Sen ankomst må varsles i god tid.

Komfortable leiligheter i rustikk stil

Akkurat som seg hør og bør på landet i Toscana har man innredet med rustikke møbler typiske for regionen. Noen leiligheter ligger i første etasje og andre en trapp opp. Du kan velge mellom ulike størrelser, men alle leilighetene er utstyrte med kjøkken og tv. Wi-Fi finner du i fellesarealene. Under hver beskrivelse står informasjon ang. balkong og terrasse.

Les om leilighetene på San Jacopo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map