Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Villa Buoninsegna

Leilighet Casina Leilighet Colombaia Leilighet Goito Leilighet Limonaia Leilighet Vinsantaia Orcia dalen
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Selv i Toscana hvor man ellers ser mange flotte bygninger, står Villa Buoninsegna meget spesiellt og imponerende. Ja, det er nesten fristende å si majestetisk.

Kos deg i glansen av denne elegante villaen

Den store villaen stammer fra 1500-tallet og er idag blitt restaurert til nye verdigheter. Man blir nesten ydmyket når man nærmer seg, men når man har hilst på de sympatiskt eierne som også bor her, slapper man mer av. På andre etasje i villaen finner man en stor sal som har 10 - 15 meter opp til taket. Her er et fantastisk våpenskjold malt i midten, og ute ved hjørnene befinnes de seks flotte rom seg. De er innredet meget godt med antikke møbler.

Les mer om Villa Buoninsegna

Nyt de to bassengene

Her finner du faktisk hele to basseng, ikke bare ett! Eierne følte at ett basseng (10 x 6 meter) ikke var nok for seks rom og fem leiligheter, så de valgte å bygge en til på 7 x 14 meter. Fra andre etasje er en bro som tar med over bakkene bak villaen hvor du finner det andre bassenget. Alle leilighetene er romslige og har en fantastisk utsikt over landskapet. Ettersom det både er rom og leiligheter, så har In-Italia kun valgt å formidle leilighetene. Det gamle bondehuset ved siden av villaen har blitt gjort om til fire leiligheter, alle innredet med antikke møbler og med hagemøbler utenfor døren.

Spis gjerne "hjemme" noen dager

Foressten så er leiligheten utstyrt med ordentlige vinglass i leiligheten, kanskje fordi også vin produseres her. Hvis du ønsker å spise noe annet enn maten du selv lager, kan du også spise på stedet to ganger i uken i høysesongen, der maten er fersk laget med hjemmedyrket produkter.

Nyt den store uteplassen

Rundt villaen er det et land på 320 hektar med vinmarker, oliventrær og skog som gir deg muligheten til å gå på kortere eller lengre turer. Hvis du ønsker å gå på kafè, og bare få litt mer byliv så befinner Rapolano Terme seg kun 2 kilometer unna. Motorveien som forbinder Siena med Cortona og resten av Umbria ligger ca. 700 m unna villaen så det er lett å planlegge litt lengre turer også.

Leilighetene på Villa Buoninsegna

Toromsleiligheten Colombaia med 2 soveplasser (38 m²)

Leiligheten Colombaia består av en stue med et kjøkkenhjørne og satelitt-tv, soverom med dobbelseng og bad med toalett. Leiligheten har en privat terrasse med bord og stoler.

Fireromsleiligheten Podere Goito med 4/6 soveplasser (100 m²)

Leiligheten Podere Goito er fordelt på to etasjer med inngang i 1. etasje, der vi finner et kjøkken, to stuer (den ene med peis) med tv og et bad/toalett med vaskemaskin. I andre etasje er det et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, et rom med sovesofa til to personer, og et bad med toalett og badekar. Utenfor døren er det et bord og stoler til leiligheten. Hvis du liker antikke møbler og autentiske omgivelser er dette den beste leiligheten på gården.

Treromsleiligheten Vinsantaia med 4 soveplasser (80 m²)

Leiligheten Vinsantaia ligger i 1. etasje og består av en stue med kjøkkenhjørne med oppvaskmaskin, peis og satelitt-tv, soverom med dobbelseng, soverom med to enkeltsenger og bad med dusj og badekar. Leiligheten er innredet med antikke og nyere møbler. Utenfor døren er det bord og stoler til leiligheten.

Treromsleiligheten Limonaia med 4 soveplasser (80 m²)

Leiligheten Limonaia ligger i 1. etasje og består av en stue med kjøkkenhjørne med oppvaskmaskin og satelitt-tv, soverom med dobbelseng, soverom med to enkeltsenger og bad med toalett og badekar. Leiligheten er innredet med antikke og nyere møbler. Utenfor døren er det bord og stoler til leiligheten.

Fireromsleiligheten Casina med 6 soveplasser (110 m²)

Leiligheten Casine ligger i hovedbygget i 1. etasje og består av to soverom med dobbelseng, soverom med to enkeltsenger, stue med kjøkkenhjørne og stor peis. Hvert soverom har et eget bad. Leiligheten er innredet med antikke møbler. Det finnes et uteområde med bord og stoler foran inngangen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Anbefalinger for deg

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map