Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Villa Buoninsegna

Leilighet Casina Leilighet Colombaia Leilighet Goito Leilighet Limonaia Leilighet Vinsantaia Orcia dalen
 
Villa Buoninsegna er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Buoninsegna er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Rapolano Terme her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Selv i Toscana hvor man ellers ser mange flotte bygninger, står Villa Buoninsegna meget spesiellt og imponerende. Ja, det er nesten fristende å si majestetisk.

Kos deg i glansen av denne elegante villaen

Den store villaen stammer fra 1500-tallet og er idag blitt restaurert til nye verdigheter. Man blir nesten ydmyket når man nærmer seg, men når man har hilst på de sympatiskt eierne som også bor her, slapper man mer av. På andre etasje i villaen finner man en stor sal som har 10 - 15 meter opp til taket. Her er et fantastisk våpenskjold malt i midten, og ute ved hjørnene befinnes de seks flotte rom seg. De er innredet meget godt med antikke møbler.

Les mer om Villa Buoninsegna

Nyt de to bassengene

Her finner du faktisk hele to basseng, ikke bare ett! Eierne følte at ett basseng (10 x 6 meter) ikke var nok for seks rom og fem leiligheter, så de valgte å bygge en til på 7 x 14 meter. Fra andre etasje er en bro som tar med over bakkene bak villaen hvor du finner det andre bassenget. Alle leilighetene er romslige og har en fantastisk utsikt over landskapet. Ettersom det både er rom og leiligheter, så har In-Italia kun valgt å formidle leilighetene. Det gamle bondehuset ved siden av villaen har blitt gjort om til fire leiligheter, alle innredet med antikke møbler og med hagemøbler utenfor døren.

Spis gjerne "hjemme" noen dager

Foressten så er leiligheten utstyrt med ordentlige vinglass i leiligheten, kanskje fordi også vin produseres her. Hvis du ønsker å spise noe annet enn maten du selv lager, kan du også spise på stedet to ganger i uken i høysesongen, der maten er fersk laget med hjemmedyrket produkter.

Nyt den store uteplassen

Rundt villaen er det et land på 320 hektar med vinmarker, oliventrær og skog som gir deg muligheten til å gå på kortere eller lengre turer. Hvis du ønsker å gå på kafè, og bare få litt mer byliv så befinner Rapolano Terme seg kun 2 kilometer unna. Motorveien som forbinder Siena med Cortona og resten av Umbria ligger ca. 700 m unna villaen så det er lett å planlegge litt lengre turer også.

Rommene på Villa Buoninsegna

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Hotel Belvedere di San Leonino

Castellina in Chianti, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

search map