Agriturismo i Radda in Chianti i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Det lille spsiestedet på Castelvecchi torg
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Kjører du på Chiantigiana veien (SS222) legger du merke til hvor vakkert området er og hvor mange på motorsykkel eller bil som kjører for nyte denne vakre veien. Radda in Chianti ligger tilbaketrukket fra veien men mangler ingenting i form av naturskjønnhet og hygge.

Vingården, som er liten by i kort avstand herfra

Castelvecchi var en liten by i seg selv, hvor det engang bodde landarbeidere og bønder som tok seg av eiendommens produksjon av vin, olje og diverse andre landsbruksproduksjoner. I dag er det traktorer og færre som jobber på åkerne, her har da husene blitt rennovert og nyinnredet for å kunne ta i mot gjestene som vil oppleve Toscanas flotteste område. Velger du å bo her har du 6 km kjøretur til byen, men også mulighet til å spise på stedet og nyte huset gode vin hvis du ikke vil kjøre. Du har mange gode utflukter i kort kjøreavstand som bla. til Siena, Firenze, Arezzo og San Gimignano.

Les mer om Fattoria Castelvecchi

Flott hage med århundrede gamle trær og basseng

Du har adgang til den store hagen med de skyggefulle hjørnene under flere hundre års gamle trær, hvor du kan hvile og lese en bok. Du har også tilgang til det store solrike område ved bassenget (7 x 15 m) beliggende et stykke fra ferieboligene, hvor det er en flott utsikt over landskapet.

Vingården og en ekte vinkjeller

Gårdens stolthet er uten tvil den vakre og antikke vinkjelleren. Her kan du oppleve en vinproduksjon som benytter seg av tønner i kastanjetre. Utover det å kunne smake på husets gode rødvin (bla. deres Chianti Gallo Nero) guidet av gårdens vinkjennere enten på italiensk eller engelsk, og du har også mulighet til å stifte bekjentskap med en annen regions viner, nemlig Veneto. Både de gode vinene og grappa, ettersom eierfamilien også produserer vin i den delen av Italia: (pinot grigio, pinot nero, chardonnay, prosecco, Raboso og Agricanto).

Castelvecchis hyggelige spisted

Ut til stedets lite torg ligger gårdens eget spisested. Her spiser du tradisjonelle toscanske retter hvor råvarenes kvalitet har større vekt enn ved kulinariske finurligheter og kompliserte oppskrifter. Det sier seg selv at menyen endres med årstidenes tilbud av grønnsaker og kjøtt. Du kan spise utendørs på det maleriske torget, så lenge været tillater det eller innendørs i den stemningsfulle spisesalen med de karakteristikse loftene med trebjelker og murstein.

Ferieleiligheter i rustikk stil

Ferieleilighetene ligger spredt i de gamle bondehusene og i hovedbygningen som er for stor for Giovanni og Marias nåværende familie. Hver leilighet er forskjellig fra hverandre. Felles for dem er stemningen, som blir til av de gamle veggene i murstein, lofter og bjelker og cotto-gulvene av varierende alder. Alle leilighetene har eget kjøkken, så du kan selv tilbrede dagens måltider hvis du ikke vil spise ute, vær da oppmerksom at veldig passende for den simple toscanske matlagingen enn de mange redskaper Nordeuropeere er vandt til. Leilighetene har ikke aircondition, som egentlig burde være unødvendig i bygninger av denne typen, så lenge man bruker vinduene riktig ved å holde dem lukket i de varmeste timen. Wi-fi er tilgjengelig, men kun i området mellom resepsjonen og spisestedet fordi de tykke murene gjør det vanskelig å fange opp signalene.

Les om leilighetene på Fattoria Castelvecchi

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map