Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er bare ca. 25 km til Firenze. Pontassieve har ca. 20.500 innbyggere og det finnes en togstasjon i byen, så det er ganske naturlig å kunne etterlate bilen her, om man vil ta turen til Firenze. Det er dessuten mange restauranter og kaféer, men et ganske lavt antall av turister.

Kart over Pontassieve

Bruk kartet nedenfor (klikk) for å få en oversikt over byen og regionen, samt for å se hvilke ferie boliger vi tilbyr her.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Chianti Rufina

Du befinner deg ved en av Italias mest berømte vindistrikter. Fra byen komme du raskt opp i den nærliggende Mugellodalen med sine flotte vingårder, som lager den relativt billige og gode vinen Chianti Rufina. Hvert år, i juni,  holdes det et vin markedet i byen.

Borgruin og bro

De første skriftlige vitnesbyrder som er nedfelt i byen, stammer fra tiden da Quona familien hadde kontroll over området. De bodde her fram til slutten av det 12. århundre, da de valgte å flytte til Firenze. Byen ble solgt til biskopen av Firenze, og kort tid etter fikk den en økende strategisk betydning og ble forsterket. Pontassieves sentrum er i dag kjent for slottesruinene Castello di San Michele fra 1300-tallet, byens rådhus og den monumentale Medici-broen over Sieve elven. Dette er broen som har gitt navn til byen (Ponte betyr bro).

Les mer om Pontassieve

Finn ditt feriehus i Pontassieve

Som du hos In-Italia Reiser kan finne hoteller, leiligheter og villaer til Italias mest populære reisemål, kan du også finne håndplukkede ferieleieinntekter på en rekke mindre kjente, men like interessante reisemål. Spesielt i Toscana har vi stor erfaring i å velge de stedene du fortsatt  kan oppleve det ekte Italia langt fra masseturismen.

Det er enkelt å bruke søkemotoren på toppen av siden for å finne ledige leiligheter i Pontassieve. Bare angi ferie datoene dine, slik at du får en oversikt over alle overnattingsmuligheter. Her kan du klikke deg frem til individuelle boliger for en detaljert beskrivelse, som vi har skrevet på bakgrunn av egne besøk og utforskninger.

Er du usikker på hva slags bolig du skal velge? Ring eller skrive tilo oss. Vi kan gi deg flere råd til feriesteder i Toscana, og hjelper deg naturligvis med å sette sammen din reise.

Nærmeste flyplass og transportmuligheter

Vil du flyr på ferie, er det mest naturlig å finne en flyreise til Firenze Flyplass nærmest Pontassieve. Denne flyplassen har gjennom hele året gode forbindelser med mange av Europas største flyplasser og det er sesongruter til blant annet Gardermoen Flyplass.

Det kjører shuttlebuss inn til Firenze, hvor du kan reise med tog til Pontassieve. Til tross for gode muligheter for å komme til og fra byen med offentlig transport, kan det være god grunn til å leie en bil i ferie. Spesielt hvis du ønsker å enkelt komme til de mange severdighetene og koselige, små middeladerbyene som er litt utenfor allfarvei, er leiebil en fordel. Da kan du selv styre hvilket tempo ferien din skal foregå i. Har du en leiebil tilgjengelig, kan du eventuelt ta en bilrundreise i Toscana, hvor du får opplever en stor del av den vakre regionen.

Bestill en pakkereise til Pontassieve Toscana

Vet du allerede at du skal finne et feriehus og flyreiser til ferien din i Pontassieve? Vi har gjort det enkelt for deg å bestille ferie i Toscana som en pakke. Den inneholder både overnatting, flyreiser og eventuelt leiebil. Det er en enkel og rimelig løsning for deg,  som en fjær i hatten får du ekstra trygghet ettersom pakkereiser dekkes av Reisegarantifondet og pakkereiseloven.

Mer informasjon om reiser til Toscana med en samlet pakke

Utfluktsmål

Du har et godt utgangspunkt for å oppdage mange av Toscanas viktigste attraksjoner. Først av alt er det naturlig å ta toget en tur inn til Firenze, som bare må besøke når du er på disse kanter. Her finner du mange tydelige spor etter den tiden da byen var en økonomisk drivkraft i Europa. Du kan lett tilbringe mye tid på å utforske byens kunst og mange vakre bygninger.

Bruk også Pontassieve som en base for å reise rundt i det kjente toscanske landskapet med sypresser og steinbelagte veier. Utflukter i for eksempel Chianti vindistriktet vil føre deg til mange sjarmerende middelalderbyer, hvor det er nesten alltid er rikelig anledning til å nyte en god middag med et glass vin.

Har du lyst til å utforske severdighetene og byene i selskap med en lokal, dyktig guide, kan våre lokale samarbeidspartnere tilbyr et vell av spennende utflukter i Toscana, som du kan booke deg på allerede hjemmefra .

Lokale lenker

Byens offisielle hjemmeside

Sjul teksten
 
 
search map