Agriturismo i Poggibonsi i Toscana

Fattoria Piecorto

 
Fattoria Piecorto er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Fattoria Piecorto er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Poggibonsi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Drømmer man om det flotte toscanske landskapet, avslapning og et fantastisk landsbilde da vil du bli glad for å velge disse flotte leilighetene på landet for din neste Italia-ferie. Ingenting er luksus, men vi kan si at det er autentisk, rustikk og en typisk varmt Toscansk gård med romslige leiligheter.

Prøv gårdens egne viner

Fattoria Piecorto som også lager meget god vin og olje, har fem meget romslige leiligheter fordelt på tre gamle bygninger. Utenfra kan det ikke bli mer pittorisk, og innvendig er det meget god plass og mange fine gamle møbler som mulig ble båret inn på 80-tallet, men de er meget attraktive og gir uten tvil karakter. Vurderer du å ankomme hit de kaldere vintermånedene legg merke til at oppvarming ikke er mulig.

Les mer om Fattoria Piecorto

Nyt utendørsplassen

Dersom man skulle brukt et ord som er dekkende for gården, ville det vært rustikk, men det er vell hva man kommer for på landet?!! Det skal bemerkes at det ikke er oppvarming i leilighetene, bortsett fra peisene. Det er meget god plass rundt bygningene, så små og store kan boltre seg uforstyrret på plenene, under oliventrærne eller i det 14 x 7 meter store svømmebassenget. Dersom man vil ut å spise eller å foreta innkjøp, kan man ta turen inn til Poggibonsi, som ligger 5 km fra gården.

Leilighetene på Fattoria Piecorto

Fireromsleilighet med 2/5 soveplasser - nr. 1 (119 m²)

Leiligheten ligger på 2. etasje i hovedbygningen og består av stue med satellitt-tv og peis, kjøkken, et soverom med dobbelseng, to soverom med hver to enkelsenger og bad med toalett.

Treromsleilighet med 2/4 soveplasser - nr. 2 (112 m²)

Leiligheten ligger på to etasjer med inngang på første etasje og består av stue med satellitt-tv, kjøkken, et soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett.

Treromsleilighet med 2/4 soveplasser - nr. 3 (101 m²)

ligger på to etasjer med inngang på andre etasje i samme bygning som nr 2, og består av stue med satellitt-tv og peis, kjøkken, et soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett.

Treromsleilighet med 2/4 soveplasser - nr. 5 (112 m²)

ligger på andre etasje i hovedbygningen og består av stue med satellitt-tv og peis, kjøkken, et soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett.

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Residence Villa Grassina

Pelago, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo

search map