Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En oversett perle

Eller kanskje mer en uslepen diamant. Når du vandrer i gatene i Pisa, vil du se at det er en ganske avslappet by, med en særegen atmosfære. Store deler av byens historiske sentrum er stadig autentisk og uspolert og de mange studentene som studerer ved Pisas store universitet sørger for at nattelivet ikke blir kjedelig. Vil du ha en smaksprøve? Gå til Piazza delle Vettovaglie og se på alle bodene med frukt og grønnsaker, de mange restaurantene og ta inn atmosfæren. Romas Campo de' Fiori blekner i forhold når det kommer til autentisitet.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Strategisk posisjon

Pisa er et knutepunkt i Toscana, med en havn i nærheten og flyplassen praktisk talt i gangavstand fra bysentrum, en togstasjon og motorveier som forbinder Pisa med resten av Toscana. Pisa's flyplass er den største i Toscana, og det er enkelt å komme seg derfra til Pisa sentrum og f.eks. til Firenzes sentralstasjon.

Pisa har et anerkjent universitet, en av verdens toppinstitusjoner for fysikk og matte, og en stor militærbase. Mange berømte personer har studert i Pisa, inkludert Galileo og Enrico Fermi.

Les mer om Pisa

Årets største fest

Det beste tidspunktet å besøke Pisa må være når de har sin årlige fest for å feire byens skytshelgen, San Ranieri, 16. og 17. juni. Som en del av festivalen er det en stor kamp for besittelse av Ponte di Mezzo (byens hovedbro over elven Arno), og beboere fra den nordre delen av Pisa kjemper mot de fra sør. Hele byen deltar i festen, som har en middelaldersk stemning. Om kvelden den 16. juni er hele byen opplyst av stearinlys. Effekten er ubeskrivelig, og må bare oppleves.

Finn ditt feriehus i Pisa

In-Italia tilbyr feriehus i Pisa sentrum, men også nær Marina di Pisa, og ikke minst i Lucca. Du kan søke i vårt håndplukkede utvalg av leiligheter og hoteller ved å bruke søkemuligheten på toppen av denne siden og se hva som faller i smak. Du kan også kontakte oss for råd ved å sende oss en epost, eller ringe nummeret til høyre på siden. Du kan også bruke chat-funksjonen til venstre. Vi hjelper deg gjerne, og med mer enn 15 års erfaring med reiser i Italia har vi et godt grunnlag for å hjelpe deg til en vellykket ferie.

Sjul teksten
 
 
search map