Agriturismo i Piazza al Serchio i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Felles terrasse med utsikt Lekeplass ved siden av bassenget Terrassen til leiligheten Casa Grande Grillområde Terrassen foran leilighetene Gufo, Cinghiale og Scoiattolo Felles terrasse med utsikt
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I den lille landsbyen Cortia mottar familien Davini sine gjester med en usedvanlig hjertevarme. Stedet består av syv leiligheter. Her har du ikke bare tilgang til et flott svømmebasseng med flott utsikt, her kan du også fritt bruke gårdens grill og de økologiske grønnsakene fra kjøkkenhagen.

Bli ønsket velkommen som gamle venner

Davini-familien bor i det sjarmerende tettstedet Cortia (som er 3 km fra Piazza al Serchio, hvor du finner jernbanestasjonen og gode innkjøpsmuligheter), og de dyrker jorda økologisk i tillegg til å motta gjester fra hele verden med åpne armer til sine syv rustikke og smakfulle leiligheter. Når du bor her har du ikke bare tilgang til et flott svømmebasseng med flott utsikt, men du kan også fritt bruke gårdens vaskemaskin og grill. Den sjarmerende lille restauranten har varierende åpningstider avhengig av årstiden (se åpningsdager og -tider under fanebladet "Fasiliteter"), men et par dager i uken er det (nesten) alltid åpent, og Giovanna lager fantastisk (og rikelig!) mat som Roberto sørger for å finne passende vin til.

Les mer om Ristoro del Cavaliere

Bruk de enestående turmulighetene

Alle leilighetene er utstyrte med selvstendig varmeanlegg, satellitt-TV og DVD-spiller, mikrobølgeovn, kjøleskap, gasskomfyr og brødrister. I skogen, dalen og fjellene som omkranser gården, finnes det mange godt merkede turstier. Naturen i denne ikke så kjente del av Toscana er virkelig fantastisk. Her kan dere som sagt gå seg noen flotte turer, og samtidig få mulighet til å forbrenne noen kalorier, da de er vanskelig å komme utenom med all den gode maten som Giovanna lager, i tillegg til alle de gode lokale råvarer man bare må smake.

Les om leilighetene på Ristoro del Cavaliere

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map