Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her oppe i den nordvestlige delen av regionen er det få vingårder, ikke mange turister og langt mellom  de obligatoriske severdighetene, men til gjengjeld er luften frisk, naturen urørt og kulinariske spesialiteter som ost, pølser og mye mer (det må oppleves) ekstremt lekre.

I Piazza al Serchio finner du tre restauranter, et supermarked, bakeri, delikatessebutikk, bank, bensinstasjon, apotek og mye mer.

Piazza al Serchio betyr "markedet ved elven Serchio", for byen har siden middelalderen vært et møtested for innbyggerne i de omkringliggende daler og fjell. Hele kommunen teller ikke mer enn 2500 innbyggere, men i byen er det allikevel togstasjon, slik at du enkelt kan komme til for eksempel Lucca og Cinque Terre.

Kart over Piazza al Serchio

Klikk på kartet nedenfor hvis du vil ha en oversikt over byen, samt villaer vi tilbyr i denne delen av Toscana.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Feriehus i Piazza al Serchio

Selv om turismen ikke er så godt utviklet i denne delen av Toscana, er det også her mulig å finne hoteller, ferieleiligheter eller villaer i Piazza al Serchio. Vi har lang erfaring i å håndplukke ferieboliger der du virkelig kan slappe av og ha et godt utgangspunkt for å oppdage det ekte Italia.

Bruk søkemotoren på toppen av siden for å finne alle tilgjengelige feriesteder i ferien din. Boligene du finner i tabellen er alle personlig valgt av oss og våre beskrivelser er skrevet med "skandinaviske øyne." Vi setter stolthet i det faktum at du som gjest vet hva du får.

Kanskje vil du se såkalte agriturismo"er i søkeresultatet. En agriturismo i Toscana er ideel for deg som ønsker en ferie i rolige omgivelser på landsbygda. Her bor du for eksempel på et sjarmerende Bed and Breakfast eller i en romslig leilighet på en gård. Ofte er det en restaurant på stedet eller eget kjøkken, hvor du kan eksperimentere med gode lokale råvarer.

Flyplasser og transport

Hvis du ikke ønsker å kjøre hele veien fra Norge, er det gode muligheter for å fly til Toscana. Når du drar på ferie i Piazza al Serchio, er Pisa Flyplass nærmest, men også blant annet Firenze flyplass er innen rekkevidde. Det er vanligvis gode muligehder for å finne direkte forbindelser til de fra norske flyplasser.

Hvis du lander i Pisa, er det togforbindelse hele veien til Piazza al Serchio. Fra Firenze, kan du ta bussen til Lucca og deretter bytte tog den siste biten. Du kan selvfølgelig også velge å leie en bil på flyplassen. Til tross for utmerket offentlig transport, er det flere fordeler med en kjør-selv ferie i Toscana. Den primære forskjellen er at du har frihet til å være din egen guide helt uavhengige rutetider. Så du kan stoppe hvis du tilfeldigvis passerer en liten koselig restaurant eller et flott utkikkspunkt.

Bestill en pakkereise til Piazza al Serchio i Toscana

Har du i tillegg til en feriebolig behov for å finne flyreiser til din ferie i Piazza al Serchio? Du kan bestille begge deler her på In-Italia Reiser som én pakke. Har du lyst til å bestille en leiebil for ferien, kan du også gjøre det på samme sted. Det er enklere enn å måtte sette sammen en tur selv og like billig. I tillegg er pakkereiser dekket av Reisegarantifondet og pakkereiseloven. Tilsvarende vil reisen din bli dekket av vår utvidede ansvarsforsiking.

Les mer om våre pakkereiser med fly til Toscana.

Les mer om Piazza al Serchio

Utflukter

Du bor ideelt for en ferie med både kultur- og naturopplevelser i marmorfjellene. Ta for eksempel til Equi Terme og Vingrotten, hvor du bortsett fra de interessante grottene kan nyte helsegivende varmekilder, som tidligere ble antatt å kurere sykdommer av ulike slag, men som i dag nytes til velvære for alle.

Kulturelt er det interessant å utforske områdets sjarmerende middeladerbyer som Barga, eller Garfagnana som har massevis av stemningsfulle bygninger og smale gater. Litt lenger unna er en stor by som Lucca, et ideelt reisemål for en dagstur. Etter vårt syn, hører den til en av Toscanas vakreste byer.

Lokale lenker

Byens offisielle hjemmeside

Sjul teksten
 
 
search map