Agriturismo i Pelago i Toscana

Residence Villa Grassina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Villa Grassina ligger 1,5 km fra Pelagos sentrum i flotte og roliger omgivelser blandt skråninger og fjell, hvor vingårder, oliventrær og gamle slott og borger gjør hele området fantastisk.

Egen produksjon av gode matvarer

Villaen tilhører en av de elste adelsfamilier fra Firenze, og idag lages det her en fremragende olivenolje, honning, vin, vin santo, grappa og marmelade av flere typer. Villaen og de omkringliggende bygningenene ligger oppe i en fjellskrent, hvor man nyte en skjønn utsikt over landskapet. Innkjørselen til villaen er ganske bratt, men veien er dekket med betong så det er ganske greit.

Les mer om Residence Villa Grassina

Basseng og flere fasiliteter

Ved Villa Grassina er det resepsjon, hvor det snakkes engelsk, og en bar som er åpen hver dag. I den store hagen som omkringer villaen har man satt inn et svømmebasseng med parasoller, lenestoler og et boblebad. Svømmebassenget er 20 x 10 meter stort og 80 - 130 cm dypt. Her er det også en tennisbane, mulighet for sykkelutleie, vaskeri med vaskemaskin (mot betaling), bordtennis, en liten lekeplass samt gårdens eget spisested som holder åpent i helgene, og her serveres det produkter direkte fra gården, tilbredt i den lokale rustikke stilen. Det er gratis internettilgang i felles arealene - forvent da ikke å kunne se en film i streaming da IT-infrastrukturen på landet i Italia går veldig sakte.

Rustikke leiligheter

De 42 leilighetene ligger enten i hovedbygningen eller i et av bondehusene like ved. Innredningen er enkelt og rustikk - alle leilighetene råder over et kjøkkenhjørne, satelitt-tv, egen inngang og eget bord og stoler i hagen.

Les om leilighetene på Residence Villa Grassina

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map