Feriehus og hoteller i Pedona

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

På klare dager kan du se langt utover havet ved Viareggio,  som er nærmeste storby. Pedona og omegn er omgitt av et veldig sti system fra tidspunkt da det meste av områdets transport foregikk med muldyr, disse stiene tilbyr nå gode muligheter for turer med varierende lengde og vanskelighetsgrad.

Hver sommer går byen tilbake til middelalderen med Pedona torna al Medioevo Festivalen, hvor byens gater i løpet av to dager florerer med passende utkledde riddere, fremstående fruer, sigøynere og musikere.

Med sin gode beliggenhet, bare 11 km fra Viareggio-stranden og 30 km til de fascinerende kulturbyene Pisa og Lucca, er Pedona et populært utfluktsmål for italienske sommerturister.

Kart over Pedona i Toscana

Du kan bruke kartet (klikk) for å få oversikt over byen og området. Plasseringen av feriehusene vi tilbyr her er merket, du kan også se severdigheter og avstander til flyplasser i Toscana.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hotell, ferieleilighet eller villa?

I det store utvalget på hundrevis av fritidsboliger i Italia, som du finner her hos In-Italia, er det et  bredt utvalg av håndplukkede hoteller, villaer og ferieleiligheter i Toscana.

Bruk søkemotoren øverst på denne siden for å finne ledige feriehus i og rundt Pedona. Du kan eventuelt bruke filterfunksjonen hvis du allerede vet hvilken type innkvartering du leter etter.

Skal du på ferie med en større gruppe som for eksempel flere generasjoner av familien eller noen gode venner? Er det en åpenbar mulighet til å leie en hel villa i Toscana. Vårt utvalg inkluderer både villaer egnet for familier med eget basseng og villaer målrettet til reisende uten barn, som bare prioriterer høy kvalitet og uovertruffen beliggenhet.

Les mer om Pedona

Sjul teksten
 
 
search map