Agriturismo i Palaia i Toscana

Borgo di Colleoli

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Midt i Toscanas fortryllende landskap mellom Pisa, Firenze og Siena, ligger landsbyen Colleoli, som oppstod for lenge siden i forbindelse med den monumentale herregården av samme navn.

Som en liten by

Den lille landsbyen, som egentlig ikke er mer enn en kirke, en klynge hus og et pizzeria, står fortsatt i skyggen av herregården, som fortsatt er større enn selve landsbyen. Hele gården - hovedbygning, stall, låve, osv. - er i dag omgjort til et stort leilighetskompleks med over 50 boliger, en glimrende restaurant, et stort enoteca (som også serverer lette retter og frokost) og to svømmebasseng, eller strengt tatt tre, for barna har også deres eget grunne barnebasseng. Det ene av bassengene er dessuten oppvarmet, slik at det også er behagelig å bade i yttersesongene (april og oktober).

Les mer om Borgo di Colleoli

Leilighetenes plassering og innredning

Ettersom leilighetene ligger plassert på forskjellige steder - en del i første etasje, et par i andre eller tredje etasje - er det bare noen få av dem som har egen terrasse eller hage rett utenfor døren. Gjestene i de andre leilighetene kan benytte bord og stoler i de store fellesområdene. Leilighetene varierer i størrelse og da alle er privateide er det også en viss forskjell på innredning og møblering, men det er noen fellestrekk.

De er alle utstyrte med aircondition, mikrobølgeovn, tv med dvd-spiller, vannkoker og hårføner. Det er internettpoint på gården og i fellesområdene (restaurant, enoteca og resepsjon) er det Wi-Fi, som også fungerer i de fleste leilighetene, men på grunn av de gamle, tykke veggene når ikke signalene frem overalt.

12 Suiter

Du kan også velge noen av de tolv suitene (i hovedbygningen) som er inndelt i kategoriene Comfort, Superior og Deluxe. Suitene holder en bedre standard med en oppholdsstue-del og bad, og de er utstyrte med king size-seng, satellitt-tv (stor flatskjerm) og dvd, aircondition, vannkoker og Wi-Fi. Comfort er ca. 30 m² store, Superior ligger på 60 m² og Deluxe stiller med ca. 75 m². Frokost er kun på forespørsel og mot avgift som betales på stedet.

Les om leilighetene på Borgo di Colleoli

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map