Hotell i Palaia i Toscana

Agriturismo Due Comuni

Leiligheten Edera Frokostrommet - her begynner dagen Leiligheten Acacia Rommet Castagno Leiligheten Corbezzolo Rommet Erica, det minste av dem alle
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her på landsbygda mellom Pontedera, ned i dalen, og Palaia på toppen av bakken, er miljøet så rent at bier lever og bidrar til dyrking av planter og jord. Samtidig er du bare noen få minutters kjøring fra motorveien som går mellom Firenze og Pisa, noe som gjør at du og din familie raskt kan ta deg til severdighetene du vil besøke på reisen din i Toscana.

Honning, olje og engasjement

På Agriturismo Due Comuni bor eierne på gården og lever av å olivenolje og honningproduksjon. Du vet det kanskje allerede, eller ikke, men bier kan bare leve der det ikke er sprayet og hvor luften og miljøet er helt rent. Hvis ikke, vil de bevege seg langt unna. Biene er plassert med en betydelig avstand fra ferieboligen, men hvis du har lyst er du velkommen til å "besøke" dem. Den unge Greta, som forvalter biene med sjelden entusiasme, arrangerer blant annet turer for skoler - og for gjester - om honningproduksjon og om hvordan bier samarbeider med bøndene, slik at deres produksjon blir større og bedre. Spør i resepsjonen, og hun vil gjerne vise deg og din familie.

På utflukt eller ved bassenget?

Det er alltid vanskelig å bo ved bassenget midt i Toscana, da det er så mange severdigheter, koselige byer, museer og utsiktspunkter som er verdt å besøke. Fordelen med I Due Comuni er at du bor i nærheten av motorveien, slik at du og din familie kan komme tilbake før solnedgang og nyte den ved bassenget. Bassenget har også et spesielt barneområde, så de små også kan leke seg i vannet.

Nyt frukosten på gården - det er så koselig

Den lille spisestedet på gården er bare åpen om kvelden hvis du forhåndsbestiller og avtalt tid, men frokost serveres hver dag for gjestene, og bare gjestene. Vi anbefaler at du sier i fra at du ønsker frokost når du sjekker inn.

God, romslig og velutstyrt innkvartering

Når de begynte å renovere huset, passet eieren på å installere alle fasilitetene vi forventer under et oppholdet i dag. Det er derfor aircondition og wi-fi i alle boliger - i den kaldere sesongen har de installert gulvvarme (du kan ikke stole på samme innetemperatur som hjemme om vinteren da det er høyt til taket og varmen stiger), satellitt-TV og safe. Innredningen er lett og behagelig - et herlig sted å tilbringe ferien på!

Leilighetene på Agriturismo Due Comuni

Dubbeltrom Erica

Rommet Erica ligger på bakkenivå og er ca. 20 m² med inngang direkte fra tilhørende terrasse. Rommet har en dobbeltseng og et bad med toalett, dusj og hårføner. Rommet er utstyrt med aircondition, wi-fi, satellitt-TV, minibar, safe og vannkoker.

Dubbeltrom Girasole

Girasole-rommet ligger i første etasje og er ca. 24 m² med inngang direkte fra tilhørende terrasse. Rommet har en dobbeltseng og et bad med toalett, dusj og hårføner. Rommet er utstyrt med aircondition, wi-fi, satellitt-TV, minibar, safe og vannkoker.

Dubbeltrom Castagno

Rommet Castagno ligger i første etasje og er ca. 25 m² med inngang direkte fra tilhørende terrasse. Rommet har en dobbeltseng og et bad med toalett, dusj og hårføner. Det er også mulighet for en ekstra seng for et barn. Rommet er utstyrt med aircondition, wi-fi, satellitt-TV, minibar, safe og vannkoker.

2-roms leilighet Edera med 2 + 1 senger

Leiligheten Edera ligger i andre etasje og er ca. 39 m². Leiligheten har inngang fra en utvendig trapp og består av stue med kjøkkenkrok, spiseplass og sofa. Soverom med dobbeltseng og bad med toalett, dusj og hårføner. Det er mulighet for en ekstra seng. Leiligheten er utstyrt med aircondition, wi-fi, satellitt-TV, minibar, safe og vannkoker. Du kan dra nytte av hagebord og stoler på den store terrassen foran huset.

2-roms leilighet med 2 + 1 senger

Leiligheten Corbezzolo ligger i første etasje og er ca. 41 m². Den har inngang fra utendørsterrassen til leiligheten og består av stue med kjøkkenkrok, spiseplass og sofa. Soverom med dobbeltseng og bad med toalett, dusj og hårføner. Det er mulighet for en ekstra seng. Leiligheten er utstyrt med aircondition, wi-fi, satellitt-TV, minibar, safe og vannkoker. Det er hagebord og stoler på terrassen ved inngangen.

3-roms leilighet Acacia med 3 + 2 senger

Leiligheten Acacia ligger i andre etasje og er ca. 69 m². Leiligheten har inngang fra en utvendig trapp og består av stue med kjøkkenkrok, spiseplass og dobbel sovesofa, peis, soverom med dobbeltseng, soverom med enkeltseng og bad med toalett, dusj og hårføner. Leiligheten er utstyrt med aircondition, wi-fi, satellitt-TV, minibar, safe og vannkoker. Du kan dra nytte av hagebord og stoler på den store terrassen foran huset.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Due Comuni

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Due Comuni som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Due Comuni. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Agriturismo Due Comuni

Les mer
 
search map